Nevenera zasto damjan ima 2 tete? Nisam u toku bila
Baš dobar budzet, ja plaćam za dvoje 525 kn
Sada je: 18 tra 2026, 13:04.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

I S isto mora srediti svoje tanašne kose. Nek nam je sa srećom 
danas sam ga čula da pjeva mamu kukumku
ali i dalje miješa slova i neka slova ne govori.
ne znam jel od kokica ili što je doma jeo pikantan sendvič

Mandarine joj došle na naplatu
S se onesvjestila u autu od umora 
snowwhite je napisao/la:Toma još nije za dugometražne crtiće. Krene gledati s braćom ali mu dosade.
Oni 20 minutni su mu sad taman. Dora ili Mali Einstenčići su njegov izbor![]()

do proljeća a onda bi valjda bila plavuša il nešto. nemam pojma više. 
nadam se da vam ih nisam putem foruma proslijedila
već lani je znao prepoznat di piše mama,tata, P pa je on rasporedio kome ide koji poklon.
Uglavnom, ja zadovoljna, jer volim bit organizirana 

)erina je napisao/la:Liv vezano za Laticu, a i općenito, pogotovo kad su djeca u pitanju, uvijek ima i zadovoljnih i nezadovoljnih i uvijek će biti, to je tako. Moj dojam jednog popodneva provedenog tamo me razoružao u svim mojim strahovima s kojim sam došla, priznajem iskreno da mi je knedla bila u grlu na pragu ali oni su unatoč bitkama koje vode tako veseli i puni ljubavi, jednostavno zrače. Ali to je moj dojam, subjektivni
sad je jedan išao u školu. meni za jednog dođe 550, za dva se isto dobije neki popust jer općina nešto subvencionira, al neznam koliko će to bit.
) tako da sad svaku glupost šta se sjetim/kupim čuvam za ispod bora, tipo ja ću dobit novi punjač za tablet jer mi stari šteka
P sam narucila policijski auto jer ima hitnu i vatrogasce pa mu fali policija
dobit ce legice i shaun the sheep-a za sada plišanca, još tražim figuricu. on si voli taj crtani pogledat.Iva15 je napisao/la:nije da sam baš sretna kad su te radionice, jer svi oko mene nešto lijepo stvaraju a ja baš i nisam neka umjetnička duša
Sve drugo ok 

a bude 37,7-38,3, nije ni zanemariva. 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.