meni je drago čitati kak je 7. razred iza nas
Sada je: 28 kol 2026, 17:01.
Moderator/ica: medo14
Jučer sam rekla, nakon što je nešto mm njorgao na račun kuhinjskih elemenata, da bumo ga upisali za stolara i da nam buza cijeli stan napravio novi namještaj i svi sretni i zadovoljni. On ne mora puno učiti i "negdje" bu se upisal, mi bumo imali novi namještaj i nebumo se više živcirali što će sa sobom nakon osnovnjaka :P Tak ti stolari dobro zarade na izradi namještaja po mjeri.
ak hoćeju delati
tak ti isto i frizerke i šnajderice 
bogme niti frizeraji ne zaostaju. kod nas je svaki treći lokal frizeraj, svaki drugi kladionica a primat imaju pekare 

malamaja je napisao/la:cijepljenja nije bilo . nema cjepivadalo sve izbjeglicama, kaže juniorka

i to ju za tri centrimetra šiša curka koja je samo u vratu duža
tih pišljivih 175 cm 
malamaja je napisao/la:manje ćeš biti nespremna kad se problemi pojave![]()
![]()

Dobri andjeo je napisao/la:malamaja je napisao/la:manje ćeš biti nespremna kad se problemi pojave![]()
![]()
Jel 7 zbilja tezi od &?
trajala je cijelo polugodište....onda se drugo polugodište sve nekako posložilo...i novi predmeti i novi profesori i malo hormoni u glavi, i tak to
"ne dirajte mi moje krugove"

Kod nas krenule priče o prijateljicama, najboljim prijateljicama, curama.... Priča, al' crveni kao paprika
Ajme kad se sjetim
sve se vidi, sve se zna
....to je zbog razmjene tehničkih i inih informacija o uređaju 

lastavica je napisao/la:kod nas baš nema nešto prijavljenih ocjena. Mislim da je vrijeme da odem na informacije

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.