pa se malo posvade, pa se zagrle i izljube da se pomire, seka usta nije zatvorila, pjeva, naređuje, raspoložena je ko zmaj!vrijeme je predivno, kasnije ćemo se ići prošetat malo do groblja i do trgovine, onda ručak i popodne ja idem na teren a mm je s njima. vidi se da je antibiotik odmah počeo djelovat, temperature više nema, a oni veseli i puni energije!
s vrtićem ću vidjet šta će bit, zvala sam i rekla sve još jučer, rekli da su da će i oni vidjet šta se može napravit. ali čitala sam malo po netu, kliconoše ne piju antibiotik tak da i da nađu tko je, ništa se tu posebno ne može. samo bildat imunitet da ga opet ne uhvati ... uzela im je sveki neki nodijal ampule za imunitet pa sad to piju od prekjučer, ona je to predstavila naravno ko sveti gral koji ja eto nisam uzela djeci na vrijeme, ali OK, to me zaboli sad...
neve, jel ti bolje ili te baš uhvatilo?
ana, nadam se da ti se neće temperatura vraćat!

i da roditelji tog djeteta ne moraju pristati da on pije antibiotik ako nije bolestan... drugo je vjerojatno ako obitelj sama pristane da svi uzmemo bris i popijemo antibiotik ako treba, ali ovako ne znam...

točno te kužim. to je isto streptokok, samo moj M nije ni kurio ni ništa, malo temperature i evo novi antibiotik.
pa govorim tebi jarane, mućni glavom?!?! neki dan smo išli u knjižnicu, žene moje, on je skinuo pidžamu, skinuo potkošulju, tad sam skužila da je sinoć gaće obukao naopako, onda je obukao majicu bez potkošulje, trenirku naopako i ladno se istovrmeno igra i oblači i ništa, ali ništa ne gleda, ne misli, boli njega dupe
i to bez da joj je itko išta rekao!

dok je jela kinder jaje