Sada je: 18 tra 2026, 12:46.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Dok me ne uhvati grozna grižnja savjest
Mada i predstava uvijek prolazi kod njih, s tim ne možeš pogriješiti
Danas se vratila konačno u vrtić, jako se zaželila i jedva je čekala. U petak ide na svoj prvi vrtićki Pidžama party pa je jaaako uzbuđena 

putnica je napisao/la:A i ovaj Janko mi je super ideja!.
a gledaju vaši uopće taj crtani? Moj da, sad još i više. Danas si ga je odnio u vrtić. Našla sam i neke fora pingvine za napravit, ma svašta se može napravit, samo ja sam tip za kopirat,ne smišljam sama
(joj sad sam se sjetila nekog seminara kad smo trebali napravit auto od nekih raspoloživih stvari i kako sam se ja u biti nametnula ostatķu ekipe, muškima, sa mojom idejom....koja je u biti bila poprilično glupa, oni su imali bolje ideje, al eto, nisu se htjeli nametat
a stvarno su individualni.Iva15 je napisao/la:Našla sam i neke fora pingvine za napravit, ma svašta se može napravit, samo ja sam tip za kopirat,ne smišljam sama
smorio me ovaj tjedan
)
. nisu mi došle stvari s e-baya pa je tako kako je dok ne popravim što imam i dodam neke stvari.

. baš je dobar ona nova tema - kreativa. možda se i ja malo pokrenem i motiviram djecu, mada oni stalno nešto crtaju i rezuckaju. trenutno smo jakov i ja sami. jelena je kod prijeteljica u susjedstvu, mm i david beru blitvu koju ćemo zamrznuti...
. jučer je zaspao u autu pa ga je mm prenio u krevet i bio je puno bolje volje. a nema šanse da zaspi normalno u krevetu. da se bar ne probudi rano... a šta ćemo, ne dao Bog većeg zla...
!

snowwhite je napisao/la:Još da se ohrabrim da starije dijete ide samo u školu i iz škole mam bi mi bio lakši život.
Jednog dana oće...
nevenera je napisao/la:ja doma nemam nikad ništa
divim se svima koji imaju
Isprva sam mislila da me prca al kužim da joj jednostavno ne dolazi do mozga što joj se govori jer ona pita pa nastavi pričati, pjevati, mozak joj radi sto na sat. Još da se meni iskontrolirati da ne dobijem slom živaca stoput dnevno 

!
. meni je najgore kad se ne javljaju kad zovem i potpuno ignoriraju što im kažem
.
i nek vam proslave prodju super
Zna da sam ja doma makar ne komentira to. Jucer su imali predstavu u vrticu. Njima cesto dodju tako u vrtic odigrat predstavu. 
Iva15 je napisao/la:Sve me strah kako ce to izgledala kad ih budem morala dvoje spremit i doc na posao

Znaju oni i osjete sve, iako ne govore, a sada je meni najljepše razdoblje u vrtiću, vjerujem da će biti zanimacija da ga oraspolože i ispune mu dane

šta je u biti dobro, svuda mu je lijepo
i dalje nije kao oni, jer oni naprave kolut u letu, a on na podu
al ga treba malo smirivat. Ima jednog kompanjona i samo se pogledaju i već se kuže...i rade gluposti. Al u globalu dobro dijete, poslušno, zna pravila, kaže teta, kad mu se obraća da sluša, a ima onih koji i ne čuju

Iva15 je napisao/la:.i tako, tate su uvijek bolje

erina je napisao/la:Putnice kako ide s noćnim mokrenjem? Jel stalo?

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.