Sada je: 27 srp 2026, 01:28.
Moderator/ica: Diami

I fakat je, meni je ova druga trudnoca skroz drugacija od prve... U petak imam pregled kod mog ginica. 

to je tak aktivno dijete,al kulturno po noći spava ev ak se dignem pipi malo se promeškolji i zaspi,i oboževa svoju guzicu uvalit na lijevoj strani malo ispod cice,baš me ono žulja,to je i ivan radio,al ovo baš zna žuljat imam dojam da če mi koža popucat,ufff.inače strije su mi po trbuhu bože me sačuvaj kako to izgleda,a mažem se ko budala al očito da imam takvu kožu.buša mi se već dosta kuži

marijask je napisao/la:Ja sam si danas kupila Mg u prahu
Sunčeko koliko još radiš?
Probudila me bol u gornjem dijelu ledja i nikako se namjestiti vise. Jako sam se slabo naspavala, tijekom dana mi ledja bila bolje...sada su relativno ok! 

kak to da niste išli u klaićevu?jel mu bolje,miško malimarijask
i ja idem ogtt i željezo tek tam za 2ipol tj vaditsunceko29

tamo mi je drugi dom, a i bio je dežuran odličan dr!

ma to ni Niš .danas oprala prozore,pobrisem prasinu i pau inu,usisem sve i odmor dok dečki dodu.o da cemo brzi ručak cevape u lepinji i idem orahnjacu delat.neznam kak je kod vas tu je prekrasno vrijeme,toplo,puše toi vjetrić ves se baš fino suši.marijask pa fi onda imas fini put do posla.

jučer smo bss debatirali di ćemo s i kad ja budem u bolnici pa cemo ga dat baki na čuvanje 3dana mada bi voljela da ona bude s i kod nas i da mi on dode u posjetu.bojim se kako ću bez njega nikad se nismo razdvajali tako

imamo ne 20 zubića već 21 ,2 zuba mu rastu na mjestu za jednog i zato je jedan nakoso.kao vidjet čemo kad to poispada i kad sam 5-6g krenu trajni zubeki kako če se to razvijati.moj mali vanserijski

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.