Sada je: 27 srp 2026, 18:59.
Moderator/ica: Diami

a dal ću imat SAD neznam.prvo slikanje smo obavili doma tek drugi dan .i toliko sam bila krepana i umorna da mi nije na pamet palo da se šminkam.prvo šminkanje je bilo nakon 5ipol mj za njegovo krštenje.

imam filing da sam užasno izgledala i možda i bolje da nemam tu sliku jer bi mi bilo SAD zlo to pogledati
na sam inače jako emotivna i netreba mi puno da se rasplacem.odo ja ninanana sutra u pol 11 imam pregled i uzv.nadam se da je sve uredu,evo već SAD sam se teško izdepilirala ps.... Baš sam ko kombajn.uzassss

Sestricna nas je slikala svo troje i to su mi preeeedrage i presavršene fotke

Pogotovo kada rodis se nemoj obazirati kada ti krenu svi pametovati oko kila, grama (mame u parku su ti sklone usporedjivati djecu) - svako dijete je prica za sebe.
Nema cega nema, uzela samo jednu stvar jer sve ima od brata za pocetak plus sam dobila tonu robe od kolegice. Ovaj tjedan cu to sve sortirati i za kojih mjesec dana sve oprati i sloziti... Poslije smo popodne bili s frendovima na kavi pa s L u igraonici. Danas ujutro L i ja složili igracke, sada mu je sve uredno i lijepo složeno, isli obaviti speceraj. Spava micek, a kada se probudi idemo kod frendova na rucak. 

sad prvo dobro odmori od posla,ja sam prvih tj dana bolovanja baš odmarala.poso me bio užasno iscrpio jer je fizički zeznut.sunceko29
ja se užasavam tog uspoređivanja djece,nevolim to.nikad o tom nisam ni razmišljala dok sam još s ivanom bila trudna.bio je perfektna beba i sad je odličan sam kaj ga sad malo ulovi žuta minuta jer isprobava do kojih granica može ići.jedino što si želim da i drugo bude kao on al opet logično da nemože bit isti kako god su braća.ja imam 2 sestre i 2brata i svi smo različiti.želje su jedno a mogućnosti drugo,to je tak.Maruška

Ma samo da su oni nama zdravi, to je jedino bitno!

Ne znam jel nisam skuzila no sluzbeno je decko kod tebe? Suuuper!!! 

marijask je napisao/la:Eto mene u bolnici, cekam da mi izmjere guk, malo kasne jer im je uzasna guzva, a mene vec glava boli od gladi!
Javim se kada obavim uzv s novim mjerama, nadam se da su ok!

Napravi nam presuper bozicnu čestitku s jednom od fotki i to nam je bas savršeni poklon za rodbinu koja je dalje od nas.

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.