Sada je: 24 kol 2026, 18:26.

Vjezbe kod kuce - čavrljanje

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Vjezbe kod kuce

PostPostao/la Pticica » 13 stu 2015, 21:59

nevenera je napisao/la:A koliko god vježbala svaki novi program mi bude težak prvi tjedan.

Ovo potpisujem evo ja vjezbam vec 6 punih godina nista pretjerano , nikada necu biti ravna :znoj jer nisam taj tip o six pack mogu sanjati :ajme ali sam si jako zbogna :yess :nata . Ali sto neve rece koliko god da vjezbam I svaki novi pocetak mi je tezak.

Neve evo me stiriktno iz trgovine uzela sam si Ripped in 30 :) po tvojoj preporuci .
Ja ne vjezbam vikendom jer sam uvijek u nekoj strci a to su mi jedini dani u tjednu da malo duze odrijemam tj. do 7 :mrgreen .

Barbi sretno :joy ti I tako izgledas fenomenalno .
Pticica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 26 stu 2015, 20:45

kako ide cure?
ja sam evo krenula s JM
ok mi je. ne sviđaju mi se nek stvari - tipa nema minute i tome slično
ali to su stvarno sitnice a i svakome sam našla neku zamjerku
mislila sam da će bit stroža ali je i dalje najgora Chalene Johnson iz tubofirea
ShaunT mi je super motivator. Autumn Calabrese mi je odlična sa svojim: you can do anything for one minute. :lol a to mi bude najdulja minuta u životu
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la erina » 28 stu 2015, 22:31

Ja sam opet stala :ajme
Upala sinusa me stopirala :gace
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

PostPostao/la Pticica » 01 pro 2015, 01:48

Ja sam zadnja dva tjedna slabo neka me prehlada svladala :ajme ali evo danas krecem s opet
Krecem s JM Ripped in 30 pa da vidimo kako ide :mrgreen
Pticica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gaga0305 » 01 pro 2015, 08:11

Ja na level 2 od JM ripped in 30. Trenutno pauziram, klinci prehladjeni. Nadam se sutra nastaviti
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Pticica » 02 pro 2015, 01:43

JM Ripped 1 level 2 dan ide super za sada
Pticica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 02 pro 2015, 22:40

Pticica je napisao/la:JM Ripped 1 level 2 dan ide super za sada

bravo ptičice!

gaga0305 je napisao/la:Nadam se sutra nastaviti
jesi uspjela?

erina je napisao/la:Ja sam opet stala

kreni kad stane upala :yess

ja radim bodyrevolution. ok je.
iako mi sad STVARNO ide na živce što nema minuta :hahaha
nema modifikacija kao takvih, dosta je ljudi na podiju pa biram što mi paše i tu osobu pratim :lol
zadovoljna sam.
mjerila sam se prije, i slikala
pa budemo vidjeli :basnecu
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Pticica » 03 pro 2015, 01:44

Bravo Neve :joy :rodj samo naprijed

Ja sam evo I 3 dan odradila , mogu se pohvaliti da manje radim modifikacije iako je ovaj Ripped dosta slican onom Shred in 30 days ovaj mi se malo vise svidja trenutacno dodaje jos jednu vjezbu I to mi pase. Doduse obje cure sto rade s njom su mrak ova jedna malo previse misicava za moj pojam :hahaha :ajme ali glavno da meni pase. Gledala sam da si kupim Zumba isto ali sam ostavila to kada se preselimo u kucu pa taman tamo pred ljeto :mrgreen .

Neve gledam da si uzmem onaj fit sat ili kako se to cudo zove :ajme pa opet reko bacanje para ne zanima me glavno da izgledam bolje I da hlace dobro stoje :yess . Imal kakve koristi od toga ?
Pticica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 03 pro 2015, 09:01

Ovisi što to treba
Meni je on nezamjenjiv :zub
Mjeri puls i kalorije. Prati dnevne aktivnosti. Korake san vježbanje težinu. ...
Dosta toga
Vivofit 2
No zapravo mi je bit samo u motivaciji. Jer napredak se vidi nakon 3 tj do 3 mj. A ovako na ruci vidiš odmah što si radio
Gledam puls i radim više kad vidim da pada.
Uspoređujem iste vježbe kako radim. Kad vidim napredak dam happy

Prije trudnoće sam vježbala mjesecima. Bez njega
Nije neophodan
Skup je.

Meni je definitivno 21 days fix i 21 days fix extreme naj
Max out 30 isto

Budem završila JM ali nije za mene :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 03 pro 2015, 10:03

bravo cure
krenula sam, i bome tek sam nakon vjezbanja skuzila koliko mi je falilo onih par dana. odmah sam se osjecala nekako poletnije :dada nadam se da me sad nece skoro zaustaviti
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la sgrafaha » 03 pro 2015, 12:38

Mozete li vi vježbačice meni :plavusa step by step objasnit kako to kuci vježbate:od presvlačite se u robu za vježbanje? do oslobađate prostor-koliko prostora,uključite na Tv ili laptopu i sl.Unaprijed zahvaljujem ;)
sgrafaha
Beznik Too-Neki S'Mastu

PostPostao/la Barbi » 03 pro 2015, 12:45

To i mene zanima, ja kući radim samo vježbe za trbušnjake u robi za po kući koja je ionako trenerka. :gigl I to na tepihu u dnevnoj ispred TV-a pa usput gledam neku seriju. :lol
Trčim vani.

Prijavljujem da sam došla do 19. dana treninga (ukupno ima 42) i sad je zbilja već postalo teško. Trening traje 48 minuta pa je i vremenski zahtjevan. A trbušnjaci još uvijek nisu posebno iskočili. :roll

Ovaj tjedan malo pauziram, kombinacija menge i migrene me dotukla.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la nevenera » 03 pro 2015, 12:58

sgrafaha je napisao/la:Mozete li vi vježbačice meni :plavusa step by step objasnit kako to kuci vježbate:od presvlačite se u robu za vježbanje? do oslobađate prostor-koliko prostora,uključite na Tv ili laptopu i sl.Unaprijed zahvaljujem ;)

većinom radim kad moji spavaju (dakle oko 20) a nastojim i ujutro kad nikog nema, no desi se da ne mogu, npr danas
ako je netko tu onda nemam koncentracije baš. mm najčešće ima nekog posla pa to obavi dok ja odvježbam (jer traje samo 30ak min)

dakle verzija kad svi spavaju:
uzmem utege, uzmem vodu. obučem patike i vježbam u onome što jesam - s tim da sam ja po stanu u tajicama i majicama kratkih rukava najčešće.
da nisam tako presvukla bih se u tajice i majicu il topić.
ako imaš sportski grudnjak možeš i u kratke hlače i grudnjak no ja ga nemam.

imam na tv-u usb utor. ubacim usb, (na njemu mi je sve) izbiram daljinskim što je taj dan u planu i odradim ispred tv-a.
sad moram pomaknut tepih al prije nisam.

ako ne spavaju onda mi treba ili da je mm doma ili da su dečki zabavljeni 30 min
to onda ide ovako:
dečkima stavim crtić (nikšu vodim sa sobom i stavim u vrtić il kolica)
a ja idem s laptopom u sobu i tamo odradim sve

sve skupa mi treba 5 min pa vježbanje i onda idem pod tuš i u pidžamu ili ako je dan, druge tajice :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la sgrafaha » 03 pro 2015, 15:00

To je to Neve-znaci prvo odradit teorijski dio-pregledat ove klipove što ste prije navodile,proučit,odabrat najbolje za sebe,skinut na usb.E sad,prostor-micanje namještaja i tako to-ovisi od tipa vježbi.Moram počet - totalno sam neelastična postala,počinje mi biti problem i okrenuti se u autu ako trebam pogledat nazad,od vratnih mišića do tabana trebam razgibavanje,a za pilates i loptu nemam toliko prostora....
sgrafaha
Beznik Too-Neki S'Mastu

PostPostao/la nevenera » 03 pro 2015, 16:56

kreni onda od nečeg laganog
lagano i plesno ti je rockin body (shaun t)
malo teže je 21 days fix - ima i pilates (nema lopte) i yogu. bude te dobro razmrdalo
prostora ti treba toliko da legneš i ispružiš ruke i noge.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la lastavica » 03 pro 2015, 18:47

sgrafaha je napisao/la:Mozete li vi vježbačice meni :plavusa step by step objasnit kako to kuci vježbate:od presvlačite se u robu za vježbanje? do oslobađate prostor-koliko prostora,uključite na Tv ili laptopu i sl.Unaprijed zahvaljujem ;)

Ja sam vjezbala razne programe od Jillian Michales. Krenula sam s najlaksim yogillanom ( Yoga Meltdown). Za njega ti treba prostirka, vjezbas bosa.
Jos sam radila 30 Day Shred i Body Revolution. Za njih trebas imati i tenisice.
Od odjece sportski grudnjak, sve ostalo ovisi o godisnjem dobu, tajice, kratke hlače, može i u gaćama :lol .
Za ova druga dva trebaju i bučice. Ja sam u početku koristila bočice Jane. Kad sam tu težinu savladala onda sam krenula i s težim bučicama.
I sad se ne sjećam jel i u 30DS treba i elastična traka ili samo u BR.
No u svakom slučaju ne trebaš se s tim unaprijed opterećivati. Naprije kreni vježbati, a kad ti vjezbanje postane svakodnevica vec ces krenuti i s nabavkom dodataka.
Sto se tice gledanja, obicno bi si na tv-u pustila, a ako je tv bio zauzet onda na računalu.
Nakon Jillian krenula sam i s Focusom, ali mi je bio prevose cupkav pa se nikada nisam srodila s njim :lol
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la Masha » 03 pro 2015, 20:10

Ja upalim na laptopu JM, obučem kratke hlače i sportski grudnjak jer se odmah uskuham, ne mogu u dugoj robi biti, patike i prostirka na pod. Bučice isto pripremim. Na plafonu mi je u dnevnom uvijek montiran TRX, pa i tu napravim poneki čučanj ili slično kad se sjetim.
Masha
dzkić više tekućine

PostPostao/la sgrafaha » 04 pro 2015, 11:08

Hvala-dakle idem prvo bez "investiranja"-odjeću imam,prostirku imam,traku imam,Jane napunim vodom ili pjeskom?
Hvala svima :kiss
sgrafaha
Beznik Too-Neki S'Mastu

PostPostao/la nevenera » 04 pro 2015, 14:35

možeš vodom. izvaži ih na kućnoj vagi. ja imam 1 kg i 2 kg.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Pticica » 09 pro 2015, 21:47

Ja vjezbe radim ujutro dok svi spavaju ustajem u 5:30 I to je mojih 30-40 min. Od robe obucem sportski grudnjak I kratke hlace ili tajice I posto se dosta znojim obucem majicu da upija znoj ne podnosim tepih da me dira :ajme onako znojnu nesto mi nije to. Ja vjezbe radim gledam s tv jer mi je tako najlakse. Namjestaj nisam nista sklonjala jer mi je dnevni dugacak I imam prostora bez namjestaja jedino sto po potrebni gurnem igracke u stranu :nata . Moja jedina investicija su bili uzeti od 1.5 kg I 2.5 kg I to je sve. Meni se ruke znoje pa nemislim da bi mi pasale boce vode ali probaj tak pa vidis.

Neve hvala ti za objasnjenje bas cu I ja pogledati , ja samo po robi vidim rezultate :dada . Reknem mm da mi kupi za Bozic :mrgreen

Barbi svaka cast samo nastavi a rezultati ce se vidjeti.
Pticica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 03 sij 2016, 12:05

kako ste vježbačice?
nova godina je tu!
jeste krenule?

ja sam ponovo počela s bodyrevolution jer sam stala oko božića a volim ić po redu pa nisam samo nastavila gdje sam stala
išla sam par put trčati ali mislim da nešto radim krivo jer me koljena bole.ili je samo do težine koju koljena trpe dok trčim :lol
kilaža je na -20. nije neka šteta od praznika :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la erina » 03 sij 2016, 13:03

ja nikako :oops: :ajme
Prosinac mi proletio u tren, od silnih obaveza ništa nisam stigla. Za blagdane bogme nisam htjela :basnecu
Zbog kilaže me ne brine, i dalje kile idu dole, čak sam za blagdane izgubila 1kg iako sam iskreno priznajem pošteno otišla van okvira prehrane s kolačićima :zub

Sad sam na -17 s kilama... ono što mi je sada primarno je zatezanje tijela, promjena je ogromna ali treba sad na finesama poraditi ;)
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

PostPostao/la nevenera » 03 sij 2016, 15:44

super ako su ti ostale samo finese.

ja sam na pola puta.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la ancica » 03 sij 2016, 16:10

Neve - koljena znaju boljeti od tezine ili od krivog doskoka. Probaj obratiti paznju da ne doskocis na petu nego blize prstima, da amortiziras doskok. I nemoj forsirati nego polako - malo trcis, malo hodas.
Inace, ja pauziram trenutno prezderavajuci se kod mame
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

:lebdi
ancica
Čudo od žene

PostPostao/la nevenera » 03 sij 2016, 16:17

ancica je napisao/la:Neve - koljena znaju boljeti od tezine ili od krivog doskoka. Probaj obratiti paznju da ne doskocis na petu nego blize prstima, da amortiziras doskok. I nemoj forsirati nego polako - malo trcis, malo hodas.e

skinula sam aplikaciju, znaš mene- ja sve proučim i idem kako drugi kažu :lol :hahaha
ide se 5 min zagrijavanje pa ide minut trčanja (ja sam išla sporo) i onda 90 sec hoda. pa se to onda mijenja s danima (ide se samo 3 dana tjedno) i ide na hodanje šprint trčanje i slične izmjene.
lijep app, stavim slušalice, žena komandira, ja slušam. bilo bi mi draže da je neki baršunati muški glas :nata
doskok sam gledala. čini mi se ok. tako da je do kilaže vjerojatno.i dalje sam velika tonaža :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la ancica » 03 sij 2016, 16:46

I ja volim aplikacije :-)

Onda samo polako. Trcanje nakon nekog vremena postane ovisnost
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

:lebdi
ancica
Čudo od žene

PostPostao/la nevenera » 03 sij 2016, 16:49

ja ga i dalje mrzim :oops: :hahaha
ali evo, nisam stigla odvježbat danas. sad mi se najavila sveki. mm dolazi u 19. dakle mogu vježbat u 20. što je ok.
ako bude kiša budem doma. ako ne, budem odradila JM cardio 1 u stanu.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 03 sij 2016, 17:20

ja sam jucer pocela, nakon sto skoro cijeli 12 mjesec nisam vjezbala. Sta reci, osim da me sve boli, i da sam jedva odradila level 1 od JM koliko sam izasla iz kondicije :ajme Danas je vec bilo bolje, sutra ce biti jos bolje, samo da me misici prestanu boliti.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 03 sij 2016, 17:35

Ja sam radila jučer workout 2 od bodyrevolution. Isto JM. Boli me gura :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 03 sij 2016, 17:38

meni se mm smije, jedva sjedim, a kamoli da se ustanem iz kreveta :ajme
Kakve su te njene, te jos nisam gledala?
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PrethodnaSljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.