cijenom mi se čini povoljan
a već sto godina planiram kupiti taj stroj pa nikako 
Sada je: 14 lip 2026, 06:02.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
a već sto godina planiram kupiti taj stroj pa nikako 

), tada ne treba stavljati više od 400g te smjese jer se previše digne pa u pečenju uhvati za poklopac, isto tako, onda je bolje peći odmah nego s odgodom, tada isto više naraste. Može se i tijesto za kruh alternativno napraviti pa peći u pećnici (recept za šunku u kruhu recimo) jer isto ne znam bi li mi to stalo unutra ili bi se uhvatilo gore a i tlaka mi je osluškivati pa vaditi van onaj ficlek za miješanje, uglavnom pečem s njim pa imam kruh s rupom 
radi se o istom modelu vivax BM-500 i uz taj letak isto 199,99 knmirbi je napisao/la:Ovaj što je na akciji u Intersparu, za koju je taj količinu predviđen?

i miješanje i dizanje tjesta za npr pizzu ili kiflice.
... kupila sam pekač Vivax 500 preko njuškala, ali uz njega nisam dobila onu mjernu čašicu, tako da sad ni ne mogu slijediti njihove recepte, a prvi put sama uopće radim kruh i koristim pekač također 

- razlikuje li se od običnog u pekaču?

pola 125. Iliti 1/4 cup-60 ml, 1/2 cup 125 itd. 
a za Vivax 500: 275 ml vode na otprilike 400g brašna, mekinje i sjemenke dodatno, ne u tu masu. Ovisno o tome koliku odgodu stavljaš ide više (za bez odgode) ili manje (s odgodom od oko 8 sati recimo) kvasca, malo soli i 2 žlice ulja.Za bezglutenske treba i psilyum ili nešto slično recimo, njih ne pečem u pekaču nego zamijesim i pečem u pećnici.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.