Latice, već smo potrošili ostatak starog od prošle godine i jedan cijeli novi karnet karata za klizanje
Vaše klizalište je na otvorenom?
Sada je: 03 kol 2026, 17:38.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

a ovako smo išle obje i od nje ne možeš mrdnut pa smo gledale drug ekako kližu, pa je ona vikala da bi se ona klizala i tako 
jako mu se svidjela
bit će Vila šećera 

prošli tjedan sam jedan dan zaboravila novčanik ujutro, jučer sam zaboravila ključeve od ureda pa sam se morala vraća doma, a danas sam zaboravila mobitel. treba mi očito mentalna pauza
najradije bi počela planirat božićni meni i kolače, ali nažalost ne stignem se time bavit. zato ćemo po doma počet ukrašavat malo, pa nek budu lampice barem mjesec dana po kući
igračaka imamo stvarno previše
robe sam im isto nakupovala na putovanjima pomalo i sad će za Božić dobit braco bademantil da imamo za bazene, a seka novu kapu i rukavice s macom. ostalo ćemo dokupit na sniženjima kasnije.

ostalima
ostala sam iznenađena koliko smo proteklih godina M i ja nakita i ukrasa napravili, svega ima stvarno
jel mislite da je premali?latica je napisao/la:eto, da čovjek ne povjeruje....
)

i puse iz Slavonije

nadam se da se zabavila i da je dan bio predivan
baci slikulatica je napisao/la:mi danas idemo na šišanje, napokon!
Dosla je vecina pozvanih, tete su ih pohvalile da su bili jako dobri, veseli, suradljivi, pristojni. A i klinci su bili odusevljeni. Naravno da smo morali odmah otvoriti sve poklone, jako lijepe stvari je dobila. Zaspala je doslovno cim je zatvorila oci. Moja velika djevojcica

Sreca najveca je napisao/la:Neve, hoce ti decki nosit duge gace?
Super da je slavljenica odusevljena poklonima i slavljem
od
. Cak ce imati i predstavu koju on sa nestrpljenjem ocekuje.
Kad ce ovome vise kraj

gaga0305 je napisao/la:nije on bio na ventolinu,nego najmladji
nadam se da nam je dečko danas bolje!
jučer smo išli na bazene i popodne opet van u šetnju i na advenstki sajam u Tvrđi, seka je po povratku kapitulirala na kauču, to ne znam kad se dogodilo
a braco je onda malo bio s nama solo, gledali smo zvjezdane ratove skupa, pili toplu čokoladu od bademovog mlijeka i tako.
ja sam se ubila od posla. navečer smo poslije šetnje pekli zobene kekse. pomagali su oboje i sve je bilo super i kad smo ih stavili peći, nakon 10 minuta ja dođem u kuhinju a rerna se dimi. gledam šta je sad, a ono seka pojačala rernu na najjače i sve fino izgorilo
ali dobro, nek je to najgore.
pa smo išli na naše bazene. nakupali su se ko blesavi, M je iz nosa čudo izašlo
Rezali su ga neki dan pa ljepili, kaze da im je teta napravila i cizmice od papira. Bas mu godi predskola

!
.
.
.
latica je napisao/la:nama je jutros stigla nova granitura, danas poslije engleskog i svega moramos taru odnjet na kat i novu raspakirat, ne znam kad ćemo sve to...
Ana2010 je napisao/la:mi ko da smo dežurni za sezonske boleštine
da te utješim, ja skužila da kod nas to ide ovako - jedne godine se sve lijepi na nas,, jedne ništa. nadam se da će 2016 biti godina bez boleština
objašnjavam im da će oni pomoć skidat najlon i karton s nove garniture, da će oni pomoć, samo da mi ovo odnesemo, ali ne. morali smo zvat svekije doslovno da ih drže na jednom kraju da to odnesemo, jer nisi mogao od njih koraka napravit
i tak mi nosimo dio po dio, seka sjedi na novom kauču, kaže: mama ja bi ti dala jednu pusu, i jedan zagrljaj . a ja stojim i držim kutni dio u rukama, kaže ona meni: nemoj zaboravit na mene i Matu
kao da ne zaboravim da i oni moraju pomoć, e ljudi moji ja sam se smijala da mi je stvarno skoro taj kut ispao iz ruku!!!Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.