Tako da dojenje il ne, kod nas ne pali. Dobro, ne mogu reći da je loš spavač, ali u najboljim noćima se probudi bar jednom-dva puta da traži dudu ili se prebaci kod nas u krevet.A rukavice?! aaaaaaaaa
Još uvijek ne ide
Jučer ih stavim a on u kolicima ukočio ruke i noge (???) i drži ih u zraku tako 5 minuta
i onda krene vrištanje i skidanje rukavica.Što se tiče tv-a, doziram jer je ovisnik. Za sve te "loše" navike je krivo naše ad mlijeko. Kako zbog alergije treba unos od oko 500 mL isključivo u obliku tog pregomina, muke mučimo da se približi toj količini i to podrazumjeva sva pomagala u vidu tv-a, tableta i slično. Tako da crtiće gleda ujutro i navečer dok popije to mlijeko. Nisam sretna al trenutno ne nalazim drugog rješenja

Moja mama ga možda nagovori da ima kapu, ali dok je sa mnom sumnjam da će me poslušati. Briga me, kad mu bude hladno ili će skužiti da je toplije s kapom ili će tražiti da idemo u kuću

Ok, prisjetim se njegovog brata u toj dobi, i jasno mi je da D. kasni u nekim sposobnostima (zato jer ga ne zanima), ali istovremeno puno brže savladava neke druge stvari jer kopira brata i stalno mu visi za vratom i hoće sve što i ovaj.