Sada je: 18 tra 2026, 16:52.
Moderator/ica: Diami

marijask je napisao/la:sunčeko i ti ih gledaš? Ja sam svaku ned pred tv-om, baš im se nasmijem!
Saša je sinoć bio genijalan, oduševljena sam njegovim idućim zadatkom jer sam veliki fan Beyonce i već par epizoda pitam kada će netko nju dobiti!![]()

adventski vjenčić nisam radila dobila sam od kume.odličan je na staklu crveno srebrni.pokušavam iskemijat od šiba za navrata al to se tak teško piga da ću morat odustat. Joj ja vam nisam puno krpica kupovala za ivana sam.sam kupila 2-3 bodia gegu i kapicu za izlazak iz rodilišta.kimbac,Komodu,kolica nam je moja mama kupila,da uzeli smo baldehin,posteljinu,vrtuljak za kimbac,.hrpu robe smo dobili i nije bilo potrebe.koristila sam vel 56 2mj i onda više radi komocije br 62.bio je veliki 4070 i 54 cm.al je prvih mj dana jako pao na težini pa smo završili na 10dana u Vinogradskoj.počeo se bucat tek pred prvi ročkas.

marijask je napisao/la:
Jopica ja čekam svog da mi presadi neki grm od susjede ispred kuće i jednu mladicu oraha, nadam se da će to ovaj vikend!
Zašto je I padao na težini?
malo po malo,nećemo sve odjednom da nebude opet đungla.
a mama se nada da če s drugom bebom bit sve kako treba
Maruška je napisao/la:Obavili smo jučer pregled. Dečko ima 1370g i super je, sve je na svome mjestu, pilila sam gina za organe, mozak posebno, niti sama ne znam zašto.![]()
Strpljivo je objašnjavao da je sve na svome mjestu, da je u redu i da ne brinem.
Mali je promijenio položaj i sada je poprečno.![]()
Glava desno, dupence prema dolje lijevo i nogice na mjehuru. Nije niti čudo da stalno piškim kada vježba udarce po mjehuru.![]()
Termin nam je isti i to prema svim mjerama. Baš je udžbenički primjer bebice po veličinama.
Za mjesec dana novi pregled, taman pred novu godinu. A za dva tjedna radim ogtt.
To je to.
Ja sam na +4kg, ali doma nemam toliko jer su me vagali u 6 navečer, a ja se važem ujutro jednom tjedno.
Ne žalim se, zadovoljna sam, a i gin isto.
kad ti otvaraš porodiljni ,ja ak sam dobro izracunala moram ga otvoriti 31.12sunceko29

baš tamo gdje bi trebali biti najtolerantniji i brižni, tamo su bez duše, žalosno je to!
nosim ih mami, bratu i tati, s time da svatko od njih živi na svojoj adresi...eto u moju obranu

htjela sam ti sam reć da si za ogtt poneseš 1limun al si ga doma prereži i 1 veliku žlicu da si izmješaš,lakše je za popit.Maruška
da bilo nam je ufff al sad je on pod kontrolom i super je,sol je ukinuta jer jede sve normalno što i mi i nema potrebe za dodavanjem.je kaj se tiče sestri i dr na pedijatriji u vinogradskoj koma su,mi smo bili kod dr martina čuka nefrologa možda si čula za njega al on je sad prešo u klaićevu i triput je normalniji.znam da ti je to struka i žao mi je da ispada da pljujem po njoj,al moje iskustvo je zaista bilo jako jako gorko,i svjesna sam da nisu sve sestre i doktori takvi,jer samo gore sam se srela s takvim bezobraznicima u cijelom svom životu.al dobro nek je to iza nas ajmo napred gledat,živ je zdrav i super dečko.marijask

Maruška je napisao/la:Mi svaki Badnjak moramo svekrvi na večeru. Baš moramo. To ona tako želi i nema se izbora. Radi ribu koju baš nitko od nas ne voli i uvijek odemo doma gladni, osim ako se ne najedemo kolača.
Dobro, nije bit najesti se, ali je muž uvijek u stresu jer radi do 4, pa vozi do mame pa zašto idete tako rano i uvijek sve iznova svake godine.![]()
A ja inače za Badnjak imam običaj kititi bor i tako smo oduvijek radili u mojoj obitelji. Pred desetak godina se sve to poremetilo svekrvinom ribom.
Još ove godine ćemo tako, ali iduće mislim uvesti našu tradiciju koja podrazumijeva da smo za Badnjak doma i ukrašavamo bor. Znam da će joj biti krivo, ali tada ću po prvi put imati dijete i želim s njim započeti nešto novo i naše.![]()
Strpati ribu u foliju pa u pećnicu znam i sama, muž i ja najviše volimo lososa, oslića i lignje. Nešto od toga ću i osmisliti da bude za maloga.
Samo da sveki ne dramatizira, a znam da hoće.

jopica je napisao/la:kaj mislite o imenu Stjepan?![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.