Sada je: 06 kol 2026, 22:05.
napravila (hvalite me usta moja) odlicne snicle u saftu sa cherry rajcicama. Za danas su njoki i te snicle, ostatak se porcionira i zamrzava za dane kad se ne kuha. Cikla i rezani kiseli kupus (vlastorucno ukiseljen od strane mma). Kolac od jabuka od vikenda sam reprizirala jucer, jer je bio odlican. Nije mi se dalo traziti recept, pa sam odokativno sve rafila i bilo je super 
razmišljam da jedem ova dva dana samo žgance i jogurt. da se očistim
sve je išlo odmah u pećnicumrava je napisao/la:Sarma

.
Inače ja jedem samo one koje ja napravim.

Adorabla je napisao/la:da ja više ništa ne kuham s čičokom. Nismo ju baš nešto zavolili.
Doduše moji su valjda i jedni od rijetkih koji ne vole batat ali vole bundevu![]()
No da se vratim na temu danasnjeg rucka. Danas meksički ručak. Gusta juha od graha i kukuruza, pileći štapići sa sezamom uz to.
. Doduše, nisam ju probala sirovu 

nisu mi nešto. dobar stari domaći krumpir je ipak moj favorit 

Ina66 je napisao/la:sasvim neplaniran ručak - brat ulovio puuuuuno ribe pa će nekoga danas dopasti komarčice, nekoga gire i bukve, a svih riblja juha
i blitva lešo
bome bi i ja to
), ušate, tabinje, fratre ili ovčice ili šta ja znam. Ja sam tako isprobala tone ribe koje valjda nikada ne bih. Prije je uvijek netko prodavao što bi ujutro ulovio pa si bar mogao jesti normalnu ribu, a sad padnem u nesvjest kad čujem da je neko pišmolja pojeo
.

Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju.