lastane, jesu li te hlače otrovne?
a ozbiljno - jeste li se susrele s tim problemom? hoće li nestati nakon x pranja? da ih odnesem u kemijsku? da ih bacim?
Sada je: 14 lip 2026, 06:17.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Najgore mi je bilo kad sam te traperice u proljece nosila pa bude toplo pa mi se recimo ruke znoje i onda ih obrisem o hlace i pogledam ruke - kompletno plave. Nisam niti jednu majicu u hlace gurala da se slucajno na trbuhu ne oznojim pa ostane strafta na majici. Nakon jedno cca tri, mozda cetiri pranja se boja ispere i definitivno manje smrde (ili sam se navikla
).
pa nije ih ona farbala. ak je smrad boje....i'm so sorry vratite mi pare zbog vaše smrdljive boje 

. Naravno da je u kanti zavrsila.Crazy Daisy je napisao/la:ukoliko ih ne misliš vratiti pokušaj ih namočiti par sati u vodi s alkoholnim octom, to bi trebalo fiksirati boju i ubiti smrad.

mirbi je napisao/la:Imala sam dvoje rebatinke, jedne kupljene u C&A, druge u Takko dućanu. Predivne mi bile, stajale savršeno. Al, smrdile su. Nema tu pomoći, to su kemije. Nikad ih nisam spremila u ormar, nego su mi 'boravile' na stolici u sobi.![]()
Šta bi rekao moj frend amerikanac: cheap chinese crap. I kad nije cheap, svejedno je crap.

Smrde i nakon par godina, al tako mi lipo stoje...
Kažem,držim ih van ormara, pa je podnošljivo.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.