a pečatirani integralni nisu. ni medenjaci

ina
iako su svijetli, kuži se dobro 
Sada je: 12 kol 2026, 13:31.

iako su svijetli, kuži se dobro 

Tinica je napisao/la:Evo i mene iz Mullera kupila i ja pečate, bila neka akcija po 5,00 kuna su![]()
Uzela sam pečat sa kuglicama, borom, djedicom, poklonima...![]()
E sad da mi je još tijesto zamijesiti

s posuđenim modlama od ovih koje su se izdovoljile!Nana1971 je napisao/la:Mi bi mogle kontru i gingermene raditis posuđenim modlama od ovih koje su se izdovoljile!
Nana1971 je napisao/la:Mi bi mogle kontru i gingermene raditis posuđenim modlama od ovih koje su se izdovoljile!

Ina66 je napisao/la:Nana1971 je napisao/la:Mi bi mogle kontru i gingermene raditis posuđenim modlama od ovih koje su se izdovoljile!
mi radimo i gingermene
on mi je omiljen za keksice

Hope77 je napisao/la:Ina66 je napisao/la:Nana1971 je napisao/la:Mi bi mogle kontru i gingermene raditis posuđenim modlama od ovih koje su se izdovoljile!
mi radimo i gingermene
Ina, cuvam onaj kalup kao zlatoon mi je omiljen za keksice
![]()
Post 21,6Solea je napisao/la:keksi
mrak medenjaci - http://cookam.blogspot.hr/2012/12/blagd ... njaci.html (na tom linku su i fini francuski keksići s maslacem)

mrava je napisao/la: secerno pismo super konzistencije, moja ruka mirna i dusa opustena,
tako da lagano posustajem i odustajem, ali tko zna možda me jednog dana unuci motiviraju da se upustim i u ovako nešto. 
. Moram ju fotkati.
divna je kućica. prekrasna....odmor za oči i žifce
(po narudžbi), linzere i macaronse (ginger s čokoladnom kremom)...moram ih danas ponoviti 
pčelica_maja_23 je napisao/la:Solea divno!! I dekor jednostavan

....moram pod hitno poraditi na čokoladnim kolačima. uvijek ih zanemarim 

još se sjećam onoga što si nam stavljala, mislim da je šogi ukrašavala.
Nisam ga nikada jela ali znam da će mi se svidjeti taj slavni britanski klasik, toliko spominjan raznim u knjigama i filmovima 
ja sam se već napekla gingera i sobova i čipkanih medenjaka ali ništa nije bilo za nas doma 
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.