Sada je: 27 srp 2026, 23:11.
Moderator/ica: Diami

jopica je napisao/la:Sunčeko ja sam ti i colu pila i slano jela,kavu pijem svako jutro,nekad i popodne,ništa to meni ne pomaže.kad me počne ljuljat ljulja me i crne točkice su mi pred očima i moram lec.

uff baš te ulovilo,bitno da je sve uredu i kako treba,al vjerujem da si se jako prepala i ja bi iako mi je druga trudnoća.Maruška

... Stvarno mi se nije dalo ici i nisam bila od volje no na kraju mi je jako drago da sam otisla, vidjela drage ljude, podružila se, nasmijala.

sutra ćemo sve ponoviti i nadati da se najboljem
i sada me jedna mala curka gura, jedva čekam da ju upoznam, opet želim da vrijeme uspori da ga još malo Jakov i ja sami provedemo

Drzim fige da to brzo popravite i stignes sve! Ja sam turbo u akciji od ranog jutra. L budan od 7, ja nabrzinu oprala kosu ujutro. Stavila kuhati rucak, posaugala s onim saugerom turbo super za grinje, oprala wc, obrisala prasinu. L i ja otisli u ducan po sve za kolace pa se zaletili do parka. Dosli doma, on rucao i spava. Ja legla na par minuta pa idem ocistiti kupaonicu. Popodne cemo opet malo van, sunce je i super vrijeme! Kada se smraci pocinjemo raditi kolace....

Ja sam zabetonirana
i mogu piciti i dalje... Vadila krv, dobila uputnice za Transfuzijsku medicinu u Petrovoj, za moju kontrolu štitnjače u Vinogradskoj. Btw. ovo mi je zadnji pregled kod mog ginica prije trudničkih ambulanti u Vinogradskoj 

sada mi je srce na mjestu 

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.