Maruška od jutra sam bila umorna, pa mi je zujalo u ušima i to mi je bio prvi znak da izmjerim tlak doma, prvo mjerenje je pokazalo 140/80 što mi je odmah bilo sumnjivo jer niti jednom nije bio takav cijelu trudnoću, ali još nisam ništa poduzimala nego sam ležala, pa opet izmjerila za 2h bio je 160/80, to je bilo popodne, nazvala sam frendicu koja radi u Vinogradskoj u anesteziji kao sestra, ona je baš bila s doktoricom anesteziolog s kojom ja inače radim, sve joj je prenesla, a ona mi je rekla neka se odmah spremim i dođem u bolnicu, dok sam se istuširala, spremila i došla do Zg, a autu sam ga izmjerila 190/90, e onda me panika uhvatila, kod njih mi je bio 200/100, 3 sestre su ga mjerile, prvo na desnoj pa na lijevoj ruci, kao da nisu mogle vjerovati
Dobila sam injekciju Normabela na što je pao na 140/80, ali je nakon pola sata opet počeo rasti dok su me spremali za op.
I nakon toga je danima još bio visok zbog čega sam 3 dana bila u njihovoj intenzivnoj prikopčana na lijek za tlak 24h dnevno, nisam smjela ustati iz kreveta niti na wc, imala sam užasne glavobolje i lupanje u ušima, ali pao je 3. dan pa su me stavili u sobu s Jakovom, a sljedeći dan pustili kući, s time da sam bila ljekove za tlak još malo više od mjesec dana i doma je bio uvijek oko 150/80...
Na kraju se stabilizirao, sada je super, mjerim svaki dan!
Sunčeko vidim da kao i ja voliš biti doma, ja baš uživam, kao što kažeš sve stigneš, bez žurbe i s puno uživanja!
Pereš robicu??? Ajme to je već došlo??