ali ću definitivno napraviti još jedne mircine poljupce i čoko budniće
to me odmara

Sada je: 12 kol 2026, 07:12.

da odustajem od mađarice - neka si kupi negdje![]()
sandram je napisao/la: keksice sa cokoladom i narancom, limun keksice
silki je napisao/la:dodaj još brašna pa premijesi.
moji prvi 'testni' su se isto razlili
sve ovisi kolika su jaja.
čuče u frižideru, malo dublje da ne dovedu u napast.
oblikovala kalupima tako da su se bzvz razlili
- fini su ali bezoblični 
JiA je napisao/la:silki je napisao/la:dodaj još brašna pa premijesi.
moji prvi 'testni' su se isto razlili
sve ovisi kolika su jaja.
ne kuzim

Solea je napisao/la:kardamom obožava, baš mi daje ono nešto posebno. ne koristim ga baš kao totalnu zamjenu za cimet ali često u kolače u koje ide cimet uz njega dodam i kardamom ;liza
muscovado je odličan, daje punoću, nekakav karamelasti, medasti štih i fini miris. češće koristim svijetli, onaj tamni baš jako ofarba i tijesta i nadjeve.

i morala sam to iskoristiti. Bozanstveno mirisu i jedni i drugi i bas su njami.Ina66 je napisao/la:corazon - napravila sam ove s tvog linka, li nisam nešto oduševljena. premalo mi se osjeti kokos iako sam ga dodala više nego što piše
ja sam ih pojačala sa glazurom od čokolade i onda još posula kokosom i sjeckanim bademima/lješnjacima. i radila ih s integralnim brašnom
poprilično sam izmjenila

ako ništa drugo napravit ću puslice s kokosom. samo ću ih dobro sakriti ....od sebe 

ali probaj medenu s kokosom. genijalna je. mislim, ja volim medenu od ranije ali ova s kokosom mi je za klasu bolja od klasične

Solea je napisao/la:micika![]()
baka ju je pekla uvijek za božić, kirbaj i svatove
i morali su biti izrezani a one ostanjke od izrezivanja pojedu djeca
da se mene pita mogu odmah duplo umijesiti. ali se ostali bune
probala sam nagovoriti, al mi je izričito rečeno da napravim onako finu ko lani, bez kokosa
da, kužim, zato sam ti i spomenula da pokušaš s trećinom, možda se i oni iznenade. a možda vam se ne svidi uopće pa prekrižiš tu verziju.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.