hej cure, hvala na čestitkama! malo ću sa sekinog kopirat.
ja jesam htjela još jedno još kad se seka rodila i stvarno sam imala dojam da nismo još kompletni, ali mm nije htio više. a meni je bilo teško i ovako i sama sam si rekla da neću ništa na silu, nema smisla a i bilo mi je super kad je ona odjednom postala tako samostalna i okrenula se totalno, mogla sam putovat i radit i sve i sama sam rekla - nek je onda to to, sad je i tako sve daleko lakše. ali onda se mm predomislio, drago mi je da je i stvarno ovo vidim ko mali blagoslov - kao da je tako baš trebalo biti

posebno zato što se dogodilo doslovno iz prve!!!! ja sam mislila da će trebat tko za koliko vremena i zbog godina i tako, čak me to malo i brinulo i ostala sam iskreno šokirana da sam tako brzo ostala trudna! mm je imam dojam sretniji nego ijedan put ranije, ne znam kako bi to opisala, on je veli sad konačno spreman uključit se od početka, ovi su mu narasli, on bi još jednu bebu

živi bili pa vidili!
klinci su primili vijest onako - totalno cool, ja mislim da su oni stvarno kužili i prije kroz neke razgovore onako implicitno i nisu se ništa iznenadili, samo su s ponosom svim dalje govorili vijest! M je rekao da je on "dobar u skuživanju" i da je on i tako skužio da se nešto sprema. oni su zapravo veseli već sad, sigurno će seki bit teško kad beba dođe, ali do tada ima vremena tak da će se naviknut i još će narast. ona je jako htjela da dobijemo bebu i već ljubi trbuh

a velikog sam jučer pitala jel bi on stvarno htio još jednu ovakvu malu, a oni sjede zagrljeni na kauču, gledaju u tablet, on je malo pogleda sa strane i kaže: da, ja bi htio još jednu ovakvu
uopće nemam onih strahova kako ćemo, kao u drugoj trudnoći, toliko mi je pozitivno iskustvo bilo s povećanjem s 1 na 2, iako je seka bila ZAISTA zahtjevna beba, da sad oko toga još nemam nikakvih briga. samo da sve bude Ok s bebom. za sad je sve super i ja kao da i nisam trudna

termin je 27.7., M je rođen 22.7., a seka je poranila 6 dana, tako da bi taman moglo bit za bracin rođendan!
neve, hvala ti za robicu, vidjet ćemo još hoće li bit braco ili seka, moram proći kroz kutije, imamo hrpe svega, ali iskreno uopće ne znam čega! i reci kako da ti posteljinu pošaljem!
kod nas veselje od jutra, jedino je seka odvalila do 11

brat je nije mogao dočekat da se probudi da i ona otvori svoj poklon. ja kažem pa šta ti fali ovako, kaže: pa htio bi da bude malo bučnije! veseli su otvarali poklone, poslije ručka su išli kod bake povirit pod bor, ma ne znaš za njih cijeli dan

pravi Božić, šta da kažem, srce mi je ko kuća, i ja sam cijeli dan na rubu suza!
puse svima šaljem!