Sada je: 29 tra 2026, 20:20.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
ja nosim često košulje i majice i preko toga vestice i sl. i ne perem te vestice nakon svakog nošenja, samo majice i košulje svaki dan promijenim. mm isto nosi majice i preko toga one tanke vestice na kopčanje. isto ih promijeni majicu svaki dan, a ovu gore svakih par puta kad obuće, osim ako se naravno uznoji ili nešto slično.

, a kad je uobičajen ritam ona perem navečer i preko noći. Imam odvojenu sušilicu no ne koristim ju puno. Nisam se baš srodila s njom 

).
- dala sam izraditi nove, sad imam duple - nakon što se hrpa raščistila magično su osvanule 
a troje nas je
alexandra je napisao/la:trudim se prat po jeftinijoj struji i to je to.

sušilicu imam kominiranu s perilicom, rijetko je koristim jer nije baš nešto. tu i tamo mi se desi da preskočim jedan dan. a samo nas je troje 
i gdje bih sve to stavila sušiti?

mrs. eastwood je napisao/la:moje su cure još male, tako npr. wow sireno! respect za te kategorije![]()
mi imamo bijelo na 60 i ostalo iliti šareno na 40. i bijelo sa ručnicima ili samo ručnici (to zbog sušilice, kako sam gore pisala)![]()

zaboravih spomenuti kako mi je taj timer super. Em pere po jeftinoj struji, em je gotovo taman kad se dignem pa se ne stigne zgužvati. Jedino moram pazit da navečer zatvorim vrata od kupaone da nas ne probudi kad krene prat u gluho doba noći.
ovo sam i ja radila dok mi se nije desilo da je mašina odskakutala malo i otišla na vrata pa ujutro nismo mogli u kupaonicu jer ih je zaglavila

Nas je 6. Ne perem veš svaki dan ali skoro svaki, a nekad i dvije, tri mašine dnevno, npr. kad mijenjam posteljine i ručnike.
)
palunkica je napisao/la:Imam tri vrste pranja, bijeli veš 95, ručnici i posteljina 60, ostatak 40. Sve boje mi idu zajedno, trpam mašinu do kad ima mjesta.
i to, srećom jer je mali uredan i jer smo svi naučili mijenjati robu "za doma" (koju operem na kraju tjedna) s robom "za van". imamo i robu "za park" i "za među ljude".
, ali kako živim u rijeci, spasila me.
, ne odvajam svijetlo od tamnoga.

alexandra je napisao/la:8 kg bubanj i bar dvije mašine svaki dana troje nas je
![]()
ne smaram se s organizacijom.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.