sastavila sam jučer krevet - sama

i to zapravo dva puta. naime, kad sam složila okvir sam zaključila da bi ipak bilo bolje drugačije okrenut krevet i onda sam ga rastavila i opet sastavila. mm je na kraju pomogao okrenut ga i ušarafit podnicu

ne mogu ja to s njim radit, on je spor i živcira me ta ležernost, ja to uzmem i sastavim. vodio je M na engleski i ja i seka se uhvatila posla i za sat vremena, krevet gotov!
djeca su presretna, sjede na njemu gore, jutros su se gore oblačili i općenito uživaju. još dok druge stvari sredim - ma bit će to ko bombončić!
danas idem na ormare. skužila sam u čemu je caka, ja sam ipak pogriješila, jer upute su različite ovisno o tome za koje mjesto se sastavlja ladica, dakle ladice se drugačije sastavljaju ovisno je li donja ili gornja, a taj dio im je skroz nejasno nacrtan. ali ipak je mea culpa. zapravo vidjet ćemo još danas kad ja po svom ubušim rupe
mmačak - mislim da liv misli na dječju kuhinjicu
ne znam šta će moji bit z amaškare. ja bi da budu Maša i medo, a vjerojatno će seka bit Ana iz Frozen, naručila sam haljinicu s ebaya, a braco opet Darth vader