Sada je: 18 tra 2026, 12:53.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

SonjaV je napisao/la:Da je uspavljujem u kolicima ili autu mi je nezgodno jer mi onda stariji dolaze iz skole, pripremam ili radim rucak a i ne zelim je na to navikavati.

suncica77 je napisao/la:Uglavnom
Mislim da se moja navikla na spavanje u kolicima jer u kuci neće da spava vec 5 dana
Ima 17 mj i misim da to nije dobro
Tako da, nemajka sam koja uspavljuje dijete tako da viče na njega. I onda obično to moram ponoviti još koji put kroz noć jer se probudi i ide se baciti na mene (obično glavom na glavu, ako mene zaboli, ne znam kako njemu ne smeta kad se tako baci).

Rijetko se dogodi čak i to da odspava u komadu do 6, ali isto tako nekad se budi plačući i treba mi nešto duže da ga smirim. Sve u svemu sam zadovoljna, pogotovo kad čujem vaše situacije... Ne znam kako bih opstala da me budi ne znam koliko puta po noći... mislim da bi pukla. Jednom dok je bio manji imali smo jednu užasnu noć, stalno se budio, kmečio, cicao, valjda su bili zubi ili nešto... nakon neprospavane noći toliko sam bila luda već od tog cendranja da sa počela lupat po krevetu šakama i psovat, mm se probudio u šoku kad me vidio i čuo...
ne želim se ni sjetit... a ovaj ritam nam se nekako uspostavio sam od sebe kad sam počela radit.
svim mamama kojima je teško po noći, meni na svu sreću nije...

To je za ovu našu dob od 18-24 mj. mrs. eastwood je napisao/la:Također i Sears - Disciplina mi je super knjiga po tom pitanju.

Napunim im kadu, onda se klinci uvale unutra s nekakvim igračkama, i ja imam pola sata mira (kakvog - takvog) dok im se voda ne ohladi. Naravno, sjedim uz kadu na stolu za presvlačenje od malog, da se ne bi počeli potapati ili što.
. Samo slažem što mogu, a ono što baš treba peglati za posao popeglam večer prije. Zadnji put mi su mi mama i sestra došle peglati kad su mi klinci bili bolesni 

e udžbenik dosta pomogne pa teglim manje.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.