Nisam predugo stigla svratit ovdje.
Ajde, posto je jos danas 1. mj. - Statna vam Nova!

snow -

za oporavak
Ma, daj - koji jednodijelni. Nikada nije vrijeme za jednodijelni.

neve - supet za damjana. Divno je sto si tako rano prepoznala, a divno je i sto je ovo pokazatelj koliko je vazna rana intervencija
ana - valjda ti je to D reakcija na bebu. I moj A je opet u fazi redovitog pisenja po noci i to 1-2 puta. Spasile su me one zastite za stramac iz plodina i dvostrulo napravljeni krevet (zastita, lancinic s lastikom pa opet zastita pa lancunic s lastikom). U blizini prije spavanja pripremim gacice i rezervne hlace, a zapravo mi je najveci problem kad smoci i majice.

Dok sve to skinem i ponovno obucem zna onako i polusnu se buditi pa kad mogu samo mu ubacim ispod gazu ili nesto slicno da ga ne moci.
Iako, sve se nekako nadam da smo s time u poboljsanju.
Jer uz to je imao fazu da ne zeli spavat na svom lreveticu nego uz mene ili na meni. I to cijeli noc. Ali evo sada vec par noci ipak vecinu noci (ili cijelu) odspava u svom krevetu, a dogodilo se cak i 2puta u zadnjih, recimo, 5 dana da se nije popisio i krevet.
Ali, dobro, zadnje 2 noci je opet iglavnom kraj mene jer se noci budi 100 puta placuci. Nesto je sitno bolestan - jucer ujutro je imao 37,2, a navecer 37,8. Nesto ocito malo kuva u njemu.
Inace je i dalje presladak. Pitamo ga jucer ujutro zasto je po noci plakao, a on nama placnim glasom: Ne znam zasto. Tako se to nekad dogodi.
A nekidan on zove brata, a on ne odgovara. I onda je dobio poduku od A: R, kad te ljudi zovu onda im trebas nesto odgorovit!