Postao/la Nataša » 24 sij 2016, 13:41
Malena je imala dio crijeva, tanko i debelo, i dio jetre izvan trbuha, sto su drugi dan operirali i sve vratili unutra, i nije bilo komlikacija vezanih za to, me]utim ustanovljeno je da ima spinu bifidu oculta, pa je imala jos neke indikacije koje mogu upucivati na neki genetski poremecaj, tako da su joj napravili sve moguce prtrage dok smo bili u bolnici, i na]eno je jos nekoliko sitnica, ali sve bi trebalo biti ok kroz neko vrijeme, jedino sto imamo puno kontrola, i sad cekamo nalaze koji ce nam reci jeli sve ok s genetske strane.
Latice sobica vam je preslatka, super su mi krevetici, i jedan i drugi, i odlicna ideja za kutak za citanje. Mi smo prvo planirali uredivati djeci zasebne sobe, kao da svatko ima svoju, i taman toliko soba imamo, a jednu veliku za nas dvoje, i tako MM uredio po mojim zeljama dok sam ja bila u bolnici, i sad kad sam se vratila doma, gledam ovu veliku sobu koja je na juznoj strani, prekrasna i osuncana, a ove dvije na zapadnoj strani djeluju kao da si u spilju usao koliko su tmurne i za suncanih dana. Tako da smo odlucili tu veliku sobu pretvoriti u njihovu zajednicku djecju za nekih godinu dana, jer za sada smo svi jos u istom krevetu i tako nam pase, a kada L bude zazelio svoju sobu tada cemo ju urediti, a nas dvoje cemo u jednu malu, i tako nama puno ne treba, dovoljno da imamo krevet i komode, a treca soba bude garderoba, tj.veseraj.
Sunceko super za pripreme za malenu, uzivaj u tome ali nemoj se preforsirati, samo polako. Mi smo nazalost taj dio morali preskociti.
L isto uziva vani, nikakva hladnoca njemu ne smeta, skafander i moze kud hoce, a obozava u sumu ici, svaki dan bi isao, samo ga nayalost jos nemogu ja voditi, ali veselim se kad cu nju moci staviti u maramu i da picimo svi zajedno po svuda..
Mi smo jucer imali drustvo, frendica sa svojim curicama dosla, bas su se prekrasno igrali, bilo ih je milina gledati, kaye moj L da se vise s curama voli igrati, hehe... mali zavodnik
Nemogu vjerovati da se bliye ro]endani, i nihova treca godina... vrijeme zbilja leti..
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac