da, baš naletim na primjere. privlačim ih
bitno da mi je dijete cool
zaključila je da su svi nerealni. jer se upisuju u nekakve opće gimnazije a pojma nemaju. joj,kak ja nju volim

Sada je: 25 lip 2026, 00:39.
Moderator/ica: medo14
da, baš naletim na primjere. privlačim ih
bitno da mi je dijete cool

e taj upis ce biti zanimljiv
patkica je napisao/la:Uopće ne želim misliti i čitati o takvim primjerima, u mojem svijetu grč i znoj su do upisa u srednju, a nakon toga slijedi laganica i obiteljski mir i laganica

skorpionka je napisao/la:Moj se tek zadnjih mjeseci malo više informirao, uključio u neke diskusije na ovu temu na društvenim mrežama.
Kako sad stvari stoje suzio je ipak malo izbor na IB, VIII, XV, Prelog i II.![]()
Prije mjesec dana mu je na popisu bio matematički i opći smjer Lucijanke, X matematički i opći, te I gimnazija.

Berta je napisao/la:Ja sam danas obavijestena da je matematicka out, a in je (opet) opca. Toliko o tome da zna sto hoce. Al ok, on ce vjerojatno upisati sto odabere na kraju. Za razliku od njega sestasica me nekidan pitala da li su srednja i faks istoe taj upis ce biti zanimljiv
kad im "gori" pod petama začas prikupe informacije. društvene mreže su zakon
ja mislim da juniorka ima u svakoj gimnaziji po nekog poznatog
natjecanje u debatiranje u Rijeci, za cijelu RH

ekipa je najvažnija

juniorka je rekla da ne idu ....ne znam da je neka promjena u međuvremenu.
teško da će novci stići do tog roka.

patkica je napisao/la:Od ove školske godine u programu je dvodnevni izlet za osmaše u Vukovar, u sklopu Memorijalnog centra spavaju u hostelu, i troškovi su pokriveni, pisali smo vec o tome, dosta škola je vec bilo, nasi su bili na jesen.

Puno je godina prošlo od moje stalne aktivnosti ovdje no forum nisam zaboravila

) welcome back 

Dakle dame, kako ide? Dječurlija nam raste, a mi sve mlađe? 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.