Liv Tyler je napisao/la:E i latice, odmaraj za vikend!!
yeah right, kad bi ja to barem znala

imam toliko posla što mi se nakupilo i zapravo planiram pohvatat zaostatke preko vikenda, jer imam neke rokove. ali svakako ću odspavat popodne, malo iz kreveta pisat i tako to, što je bome isto odmor. i subotu planiram u kino s mm-om navečer. u nedjelju ne kuham, kuća je razmjerno spremljena, peglat imam par košulja, tako da, ne žalim se

ali najviše se veselim da u miru posao neki završim jer preko tjedn nekako ne stignem i ne mogu se više tako koncentrirat u uredu, ne znam šta bi prije krenula, pa ću doma pomalo...
M se veseli bazenima, seka isto, jedino se ona osula po nogicama i sad me to malo brine iako znam da je to posljedica viroze i da nije ništa, ali ne volim da je tamo gledaju ko neko čudo
blago vam se što se predupise obavili, kod nas još ništa od toga. ali neki dan smo išli vodit nas dvoje seku na kontorlu pa sam pitala pedicu i kaže da on zapravo na pregled ide kod školskog liječnika, a to škola kaže kod kojeg i kad to obavi prelazi kod opće prakse. eto jednog ispisujem od pedijatra, taman da jednog upišem!