Sada je: 25 kol 2026, 23:07.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

inače kad se vratiš na staro bude show

koristiti i orbitrek, on mi nema sto skoditi ledima, barem se nadam
Vicky & Mama je napisao/la:E da pitam - kad radite čučnjeve jel idete guzom sve do poda ili?

VIPmama je napisao/la:koristiti i orbitrek, on mi nema sto skoditi ledima, barem se nadam
Hope, može škoditi, jer radi pritisak na donji dio leđa

nevenera je napisao/la:Pošto je ozljeda u pitanju i operacija ja bi tražila da mi neki trener složti program

nevenera je napisao/la:Ajme za poludit
a obozavam plivati, ali ne znam kako i sto mogu u moru, za izluditi 

Hope77 je napisao/la:nevenera je napisao/la:Pošto je ozljeda u pitanju i operacija ja bi tražila da mi neki trener složti program
na kraju ispada da niti doktori, ni fizijatri, ne znaju sto preporuciti, barem ne ovi kod nas

JednomCuPostatiMama je napisao/la:samo sam htjela cestitat neve na postignutom uspjehu![]()
![]()
!
ja sam zaboravila komentirati, al uspila si za deset!! 
doduše ide korizma uskoro pa ćemo skroz prestati
.

Čučnjeve radim ovako ka na slici, ali su me uvjeravali da to nije to i sa varam samu sebe

VIPmama je napisao/la:Hope, ako probaš u najlakšoj varijanti, lagano "vrtiti", odmah ćeš vidjeti imaš li pristiak na leđa ili ne.
Kažem iz iskustva, jedino ako si u dobroj kondiciji (što se tiče leđnih mišića) onda nećeš imati problema. Ovako, oprez!

nevenera je napisao/la:Ne kužim odakle svo to znojenje. Prije se jesam isto ali ovo su kante![]()
Možda do utega većih

). Ali sam svejedno jučer išla odraditi jedan Fix trening. I gledam koje imam snimke, na redu mi je Yoga fix, što mi je dosadno, pa kao ajde umjesto toga Plyo fix, neka bonus snimka koja nije u redovnom programu. E, da sam znala što je to, ne bi nikad
Odradila sam sve, uz 30% modifikacija. Sad sam strgana

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.