Sada je: 18 tra 2026, 15:09.
Moderator/ica: Diami

nekim se stvarim veselim, a nekima i ne - recimo opet će nam se ljetovanje smrdat, ali hej, pa nek je to najgore

i ja vjerujem da će sve biti u redu s trudnoćom i da cura stiže kako i treba
mi ćemo ti samo pozitivne vibre slati i to puno pozitivnih vibrica!!
treba svu robicu pregledat, pronać, preprat i složit, ali većinu imamo za početak, kolica će nam taman prijatelji vratit, sjedalicu isto, taman su nam vratili babygym, viber i takve stvari, krevetić je spreman jer smo nedavno sređivali dječju sobu pa smo ovim starijima riješili nove krevete i to je to. e da, tummy tub nam moraju isto vratit. jedino me čeka nabava pelena jer sam platnene od ovih dvoje sve podijelila ljetos
pedici sam neki dan rekla da nam stiže još jedan član

tako da sam sad sve više 'svjesna' trudnoće. 

Mrvica2403 je napisao/la:
Ovih dana sam osjetila i prve pokrete, kao leptirićitako da sam sad sve više 'svjesna' trudnoće.
jedva čekam to razdoblje

) ili čini mi se 18 mjeseci u protekle dvi godine.Ako nemaš onda ide 50% osnovice ,mislim da je to 1663 kn ili tako nešto. Nadam se da sam pomogla, ako neko zna bolje nek me slobodno ispravi 

nadam se da ćemo se svi skupa lijepo družiti dugo dugo dugo
ali on je bio onda nekih 3.5 godine, sad će to bit puno drugačije

A što se tiče posla i produživanja ugovora u potpunosti te razumim. Tako mi je i samoj, svaka tri mjeseca novi ugovor i tako već tri godine ..

to me malo smirilo...
ja prvi puta od ove jeseni imam ugovor na neodređeno, ali moj raniji ugovor na određeno je bio takav da se za dulja bolovanja, uključujući porodiljne, produživao za cijelo trajanje bolovanja, tako da je to bilo OK. Ja sam radila uvijek do kraja, dakle 45 dana ranije sam otvorila porodiljni. nadam se da će i sad tako bit, dakle da će sve bit Ok. na poslu mi je OK, isto mogu prošetat malo, sama sam u uredu, pišem i radim svoje i to je to. u biti sam radila doslovno do poroda, samo ne više iz ureda. ali mene nitko ne mijenja, ja što napravim sebi napravim, pa mi je u interesu što dulje radit, jer kad beba dođe totalno poglupim i nisam u stanju dvije suvisle rečenice složit 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.