srećo, to nam je doktorica sad dala, u biti je isto samo duplo jače jer je doza duplo manja od Dalsya, što mi je super jer recimo popije jednu žlicu - 5 ml, umjesto dvije kad pije Dalsy. ali ima drugačiju boju, tak da ne znam jel baš isti isti
torbu sam mu naručila 4you ruksak. čitala sam i čitala ovdje i na kraju mi se više nije dalo čitat, taj su mnogi preporučili, meni je bitno da je lagan i praktičan, a to mi se čini da je i eto. naručila sam na adresu frendice u BEču, pa će mi onda oni donjet krajem veljače u zg, pa ću ja kasnije pokupit,komplicirano, ali šta ćeš

gledala sam malo te torbe u Mulleru za vikend, pa to je staršno koje su to cijene. a kod nas je izbor grozna. imaju od Herlitza samo za cure jedan model...
moj miš jučer cijeeeli dan nije imao temperaturu i navečer naravno opet,a li nije tako visoko, valjda će bit bolje danas. sad mu se počeo i nos punit i tu i tamo zakašljuca, mora ta viroza nekamo izać, ali nije ništa strašno za sad, inhalira se i sve Ok.
moj M sprema svoju sobu, to stvarno već dugo, a od ostalog spaja čarape nakon sušenja. sad ga planiram uključit u to da si složi robu ili da barem složenu odnese u ormar. ali to moram prvo mm-a naučit. on kad složi ja mogu uzet peglu i ić peglat

i stol postave on i seka i onda poslije jela morajus voje tanjure maknut. a plan mi je naučit ih i da suđe vade iz mašine, samo kad novu mašinu kupim

uglavnom, puna sam planova...
super je Tin, on je baš vrijedan!