a moj skače sa 3-e pa sam ja sva
ajme toliko ste toga napisale, svašta bi ja komentirala al slabo stižem pisat....idem probat malo u nazad pa kolko stignem
I moj poprilično dirigira...sad je postavio pravilo da jednu večer ide MM sa njim na spavanje a jednu ja. Meni paše jer sam prije bila isključivo ja, sad barem dobijem koju "slobodnu" večer. U principu bi on da MM ide svaku večer sa njim, al i njemu treba koja slobodna večer.
A kad mu kažem ajde obuci se....ne mogu, ja sam mala beba....al onda kažem ajde sad ću ti brata obuć prije tebe....e onda odmah krene nadmetanje, di naravno on mora bit prvi.
Neve super za ranu intervenciju
šta se straha tiče....baš sam dobila onaj mail moji šalju po tjednima/mjesecima djeteta kao da se sad razvijaju ti strahovi...moj ponekad neće sam u wc, kao tamo je stara baba...a ponekad zaboravi na staru babu i ode.
U vrtičkim maškarama će bit čarobnjaci, imaju povorku u subotu. Valjda će do onda bit zdrav. Sada je šmrkav i malo kašlje.
Liv, super mi je bilo čitat kako vam je dobro prošlo druženje sa prijateljima
Snow, tebi samo
čule smo se na fejsu
Ja noćas u snu čistila mjesto zločina
bit će sam ubila nekog
moram prestat gledat krim serije prije spavanja
E da, moram još pohvalit P sav je u pisanju, naučio se napisat svoje ime, mama, tata i nona a i crteži su mu svakim danom sve bogatiji. Tijelo mu više nije samo jedna linija, nego sad imamo trup(onako neki pravokutnik) a neki dan nam dodao i 2 kruga....pitam ja a šta je to...trbuh i pupak

. David je danas prvi pu pokazao interes za pisanjem slova D. rado crta, ali nemam pojma kakvi su mu crteži u odnosu na vršnjake...
. al dobro da je brzo prošlo.

iš iš 

. Samo da se ne zakomplicira nesto. Kaslje od pon, a dosad ga nismo inhalirali 
ja mogu na prst izbrojat kad sam se digla prije djece, i to sa starijim, sa ovim malim ne....uglavnom se dizemo svi oko 7.

!