Sada je: 31 srp 2026, 10:49.
Moderator/ica: Diami

ali za sad su to sve sitne brige i nek to bude najgore do kraja trudnoće
baš smo uživali!

fancy je napisao/la: Moja velika djevojka ima 5,5 godina i Down sindrom. Sigurno vam zvuci strasno,no zaista nije :-)
ovo je tako lijepo što si napisala!

nakon sina su mi neke kasnije jednostavno od stajanja otišle i nisam htjela čuvat ih bezveze da stoje, nismo bili tad za još jedno dijete i teškom mukom sam se odlučila rastat od kolekcije
ali zato sad polako ponovo skupljam - ali ja sam i tako sve preko neta kupovala, nisam nikad nešto u trgovini našla. a gdje ti živiš zapravo?

kako ste mi vi danas?

puse vam šaljem!
mislim da isto neću na trudnički tečaj.

iako vjerojatno će mi se biti grozno skinuti u kupaći poslije poroda, a prije ću vjerojatno biti smještena u bolnicu, tako da ne očekujem previše kupnja ovo ljeto. Kako sam ja na jugu, doktor mi je nešto spominjao da bi me on zadnjih cca mjesec dana zbog svega što je bilo smjestio u Petrovu da tamo i rodim. Ne znam hoće li ostati pri tome, vidjeti ćemo. Je li neka od vas rađala u Petrovoj? Čitala sam malo iskustva i vidim da ima različitih, kao i za ostale bolnice. 

A i forumu opcenito

Starija kcer je rođena 21.7. i s njom sam se kupala dok god sam imala zeleno svjetlo od gin i bas mi je pasalo 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.