Vidim da pišete o herpesu, hrkanju...e pa niste jedine jer i ja pilim drva noću sve u 16
Što se herpesa tiče, meni se odličnim pokazao baby propolis bez alkohola, prošlo sve za par dana.
Čitam sad za ovaj trudnički tečaj...fakat sramota da se plaća
Kod nas je skroz besplatno, s tim ako ste ga već obavile u prvoj trudnoći, u rodilištu vam samo isprintaju potvrdu da ste već bili i nema problema, ne mora se ponovno. Mada, mi idemo opet jer smo prvi obavili prije 12 godina, a od onda se u našem rodilištu puno toga promjenilo. Počne nam u ponedjeljak i traje čak 4 dana po 2 sata.Danas smo već 32+4 i mogu vam reći da mi dani strašno brzo prolaze. Već me počela hvatati nostalgija dok se sjetim da ću se za manje od dva mjeseca poroditi. Baš će mi faliti trudnički dani i trbuščić. Sva sam cmoljava nekak i mislim da su me tek sad počeli prati hormoni i promjene raspoloženja. Inače, moj bebač je fakat u nekom čudnom položaju i nikako ne mogu skužiti gdje mu je šta. I dalje mi se napuhava ogromna krvrga gore na lijevo pod rebrima, a ritanje osjetim skroz dole nisko iznad stidne kosti. Doslovno mi je pobjego u gače, samo se nadam da se čvrsto drži i da neće ispasti van
Ostatak trbuha ko da je prazan, jedino skroz na desnoj strani još osjetim micanje i lagane udarce, ali relativno je mirna beba i ne divlja unutra. Imam osjećaj da je još uvijek okrenut na zadak, budući da se tak nisko riče. Kažu da se po štucanju može odrediti položaj bebe, kao da je glavica na onoj strani gdje se osjeti štucanje, ali ja ga osjetim nekad skroz gore, nekad skroz dolje
Nadam se da ću u petak na pregledu znati ipak nešto više, mada sumnjam da ću ovaj put ići na uzv jer mi ga ne radi svaki put.Jel vi polako pripremate stvari za rodilište? Ja sam koma kaj se toga tiče, uvijek čekam zadnji čas umjesto da si sve unaprijed pripremim. Očito mi fali adrenalina pa sam eto tak malo neorganizirana
S curama sam isto išla slagat torbu tek kad mi je pukao vodenjak. Ajme, dok se sjetim, koja je to panika bila 

izgledam predobro 

nisam ni ja loša

a snimila sam i neke vreće za spavanje kod njih..kako su divne..čak i ne koštaju puno.misllim da će novčanik opet platit 

Ja se isto žalim stalno, doduše ima dana kad izgledam koma, ali u pravilu sam zadovoljna... udebljala se jesam, a kako sam dosta visoka (180 cm) svi mi govore da se ništa ne vidi, čak se i ne kuži da sam trudna dok ne skinem jaknu 

malo je falilo da me ostave u bolnici. Ne znaju od čega sam krvarila, pregledao me je uzduž i poprijeko, i nije mu ništa jasno. Beba se još nije digla, praktički sjedi na ušću maternice. Ali pustili su me doma pod uvjetom da strogo mirujem. I sad sam sve doma angažirala, znaju da je druga opcija bolnica a svi bi radije da sam doma. Jedino sad sebe moram zauzdati, klinci se čude što će za marendu (svako jutro im pečem peciva, muffine i sl.), ali priviknut će se sad polako svi..... sad sam 26+1, da dođem barem do 32tt. Ustvari, prvi cilj mi je 30tt.