Krenula sam i cesce s velikom nuzdom danas tak da mislim da se The Day opasno priblizava.
Ako bude kaj po noci, javim

Sada je: 27 srp 2026, 22:17.
Moderator/ica: Diami

pitam jer i ja idem 3-4 puta dnevno...

... Imam feeling da cu ja ovaj vikend, a ti iduci 

... Meni su svi datumi idućih nekoliko dana ok, mm navija za 13.02. Razlog mu je presmijesan - naime svaki petak igra Eurojackpot i kombinacija mu je nasi datumi rodjenja. Taman su popunjeni svi brojevi, L je 13-og, a on je u 2.mjesecu pa bi da curka bude taj dan
iako bi bio najsretniji da je na njegov rockas 22-og no zadnji dan koji mi toleriraju u Vinogradskoj je 19.02.

vrlo praktično!

marijask je napisao/la:sunčeko tebi je danas termin ili?
), ctg super no situacija jos nepromijenjena. L i ja danas i ujutro i popodne bili vani, dan je bio predivan. On je mazniji i fokusiran na mene ful, ko da osjeca da ce nas uskoro biti vise
... Puno pricamo, mazimo se, igramo i iskreno odgovara mi da imam jos dana za nas dvoje prije nego malena stigne...

Joj meni je fakat vise dosta i ctg-a i svih pregleda. Da ne govorim da svi pitaju kad ce Tena i naručuju dan kada cu roditi
Sve ok kada su to ljudi koji kuze da je normalno prenijeti. Prehite me oni koji imaju milijun glupih pitanja i jako su zabrinuti kako je cura i zašto nisam vec rodila

bila sam iscrpljena od cijelodnevnog boravka u bolnici, zato sam i budna sada u 3:46

....piskim milijun puta po noci, vecinom uspijem zaspati no barem jednom po noci se vrtim i gledam u strop pa se isto dignem, obavim nekaj po kući
...i mene steže.
...poceo je spavati s godinu dana no uz ritam dijete, kuca, posao bila sam sretna ako sam uspjela odvaliti 8 sati u komadu. Iskreno, nadam se da ce curka biti barem malo bolja spavalica od brata 

Dosli doma, uspavala L jer je zezao baku za spavanje (nova fora mu je da kaze da zeza baku i da nece njoj spavati), malo se ispruzila jer me sve boli. Sunce bez oblaka zasjalo, popodne cemo u setnju i doci ce nam moja sestricna.

Bude on sada vise papao i napredovao!!

. Malo je anemičan al sve ostalo ok.

srami se

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.