Sada je: 18 tra 2026, 16:00.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

snowwhite je napisao/la:Neki dan sam ih sve vodila frizeru. Sva tri ko marinci![]()

Iva15 je napisao/la:snowwhite je napisao/la:Neki dan sam ih sve vodila frizeru. Sva tri ko marinci![]()
i kolko vam to traje? Ja P šiškam svaka 2 mjeseca, ovom manjem još i brže raste. Bome skupo.

Iva15 je napisao/la:U biti ja nikako da se naučim da sad imamo troškove za 4-ero

a kako siroče većinu toga nasljeđuje tako je bio sretan s novim tenisicama. još uvijek bi hodao u njima stalno 
damjanove isto. isplati se pogotovo ako uzimaš za svih po 2 para patika jer je poštarina ipak tu.
, a D naravno i ne baš, ali uživa. al jako mu je teško kad izgubi
.
.
!
mislim da malo vidi i druge u vrtiću kako plaču pa je morao malo i on dramit 
bit će za brata.
za poludit

.
). jedan dan sam vježbala kad su i oni bili doma pa su se pridružili malo. kad sam ja završila, oni su opet upalili video, svukli se u potkošulje za vježbanje i vježbali. kaže mi D kasnije da nije mogao stajati na jednoj nozi - na kraju videa rastezanje kvadricepsa. a sve ostalo je kao dobro radio
.
i onda dio večeri gleda crtane. Vani je jako puno na bicikli-onoj bez pedala i super mi je šta sad uspjevamo odradit baš veliku šetnju jer se on vozi i brzo kreće. Ali često poslije kaže da ga bole noge i vjerujem da je stvarno umoran jer se dosta navozi.
polako upija neke talijanske izraze, volila bi da ga nauči tako preko crtanih ko šta mu je tata naučio. Ja nisam imala talijanske programe u djetinjstvu pa nisam naučila, al ajde, dosta razumijem.Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.