Sada je: 01 kol 2026, 15:22.

Generacija 2013. - 10. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 10. dio

PostPostao/la ŠokNaŠok » 18 vel 2016, 14:28

po mene i sofiju je u vinogradsku dosao mm s nikom i to mi je bilo nezaboravno iskustvo.
sestra je nosila sofiju u AS, ja ih vidim kroz vrata i da cu sad nju zagrliti i izljubiti a ona me ni ne pogleda, nego direktno sofiji i daje joj zlicicu (ranije smo pricale da ce ju ona svasta uciti i ranije je ona vec odredila tu zlicicu da ce to biti bebina zlicica) i daje joj svoju juliju 'evo seka' :le

a od savjeta sve su ti cure rekle.....jedino, neki dan sam naletila na dobar savjet koji tada nisam znala- uciti sa starijim djetetom na glinamolu kako njezno, kako je grubo i te neke pojmove koje ces stalno oko bebe ponavljati....

i ne zaboravi uzivati u tom ludom razdoblju u cistoj apsurdnosti i ludosti i neizvedivosti cijele situacije :D
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Teona » 18 vel 2016, 15:33

Diana, i moj imam curu u vrticu i to jos od prosle godine..svaki dan prvo nju trazi, ako je ona prije nas tamo trci prema njemu i grle se. Po jaknama vec zna da je dosla. Ona je cak jednom rekla da se vole, a on za nju govori da mu je cura :)
A zadnjih 2-3 tjedna ima i najboljeg frenda, danas mi je odgajateljica pricala kako se stalno traze, zajedno jedu, igraju se, on ga spominje i doma stalno..
Svaki dan po novom nosi neku slikovnicu u vrticu i danas je sjeo i poceo citati klincima iz manjih grupa, a i doma stalno citamo slikovnice.
Sto se tice ciscenja, mi stalno cistimo skupa, usisavamo, namjestamo krevete, vadimo suđe iz suđerice...moj malo pomocnik, mada on za sebe govori da nije mali i da nije beba vec da je velik decko
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 19 vel 2016, 12:07

Idemo doooooomaaaaaa :joy :joy Cekam otpusna pisma i jos malo grlim i ljubim mog L koji ce upoznati seku :srca Vec vidim da cu se kontrolirati da ne pocnem plakati od srece :)
ŠokNaŠok je napisao/la:i ne zaboravi uzivati u tom ludom razdoblju u cistoj apsurdnosti i ludosti i neizvedivosti cijele situacije :D

Hahaha vec se vidim, hvaaala ti! :hahaha
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 19 vel 2016, 14:24

Prvi zajednički vikend :joy :joy :joy
Joj kad se sjetim prvog dana sa Ančicom :luv :luv :luv :luv
Tako je čvrsto spavala da smo je Fran i ja par minuta tresli da je probudimo :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 20 vel 2016, 10:44

sunčeko kako je kući? Jel se mazite puno? Šta L kaže za seku?
Ja jutros na poslu, radna subota, K ide sad na rođendan u igraonicu susjedu. Kiša pada, neznam di ćemo popodne.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 20 vel 2016, 11:45

Nasa prva noc je super prosla, 3 budjenja za papanje, 1 premotavanje kad je kakala i spavanac. L je reagirao predivno na seku :le :srca Ljubi je, mazi, pomaze mi dodavati pelene, pokriva je da joj ne bude zima. Rekao je "mama, kako je jepa, seka mi se jako svidja" :luv Svima govori kako mu je seka donijela poklone i kako je on veliki brat :srca
Moja mama nam je dosla pa mi je lakse za pocetak...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 21 vel 2016, 10:00

joj sunčeko drago mi je da uživate i iskreno i zavidim ti. kod vas je uvijek sve išlo ko po špagici, samo nek tako i ostane :luv

ja sam jučer išla u školu za roditelje, u organizaciji waldorfske inicijative. trebala bi i sad, ali ne mogu nedjeljom ujutro sjedit tri sata, super je bilo jučer, ali živcirao me taj simultani prijevod, oteglo se sve i sad mi se ne ide.

a i M me jučer sludila, doslovno. ja ne znam šta joj je bilo. dr. jekil i mr. hyde. u jednom trenu divna, sve super, onda odjednom kaos i lom. nije htjela ujutro na gimnastiku, neće i neće, ondasmo se natezali oko drugih stvari, pa oko ručka, pa oko odmora, na kraju smopopodne bracu odvele na igranje kod frenda i lijepo nas dvije išle šetat uz dravu, pa u grad i ona kaže ona: ajmo mi bolje na kavu :lol i mi na kavu, poigrala se, popila sok, namazile se i 5 puta je pitam jel joj se piški jer vidim da se stišće. neće i neće. i onda se upiški do auta jer nije mogla izdržat :ajme poludila sam, stvarno nisam sa živcima najbolje zadnjih dana. onda je ostala navečer s tatom kad sam ja otišla, isto se derala pola sata jer nije htjela voće nego čokoladu :ajme onda kad sam došla joj je bilo krivo, uvijek joj bude žao pa se mazi i umiljkava, sprema po kući i tako. kaže: žao mi je što sam ljutila mamu, pa me zagrli. ali eto, cijeli dan je bio gore, dolje...

sutra sam cijeli dan u zagrebu, ne mogu vam opisat kako mi se ne ide. tim više što ću se vraćat busom kako stvari stoje, a to mi je koma, s tim grijanjima u busu - sinusi će mi opet poludit nakon 4,5 sata truckanja :ajme :nesvist
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la cici » 21 vel 2016, 14:40

Samo da vas pozdravim :hug

D i ja smo bolesni. Ima temp.od petka. Bili kod pedice,kaže upala grla. Noćas mu nikako nisam mogla spustiti temp. ispod 38,5. Čak ni dalsy nije pomogao :dunno Tek jutros negdje poslije 8 nakon sirupića je pala na 37,5 i tako drži cijeli dan. Sad sam mu opet dala paracetamol jer je počela rasti i eno ga spava-sam je otišao u krevet,pokrio se i zaspao - dijete je premoreno. Noćas nismo ni jedno spavali 2 sata u komadu-ubijena sam,a meni nos curi i slabost me neka drži,tako da sam koma :ajme A još mm danas dežuran....
L se drži dobro-ona nas je sve i zarazila :mrgreen , pa se nadam da neće ponovno pokupiti od nas...

Latice sretan put sutra. A za M te samo grlim,jer i moj je u takvoj nekoj fazi,a sad je i bolestan,pa te promjene raspoloženja,cendravost, tvrdoglavost i ostale "osti" su na maximumu :lebdi

Sunčeko baš mi je drago da uživate :luv Kako nam je L prihvatio novog člana sad kad je beba već doma par dana?
Kako si ti?

Sve ostale :kiss .

Idem se i ja uvaliti u krevet na pola sata,jer sam koma :place
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 21 vel 2016, 23:21

jo-jo faza je i kod nas!
izludila nas zadnjih par tjedana i shvatila sam da smo vec presli granicu s deracinom i svadjanjem pa sam se prisilila ju zadnjih dan dva vise grliti i vise se igrati s njom.... rekla bih da je bolje.. malo se jesmo udaljile.. ja sam cesto odsutna duhom i mislima.. zima, depra, brige, posao, beba... nakupilo nsm se..

i da, zadnjih par dana, namjesrno se popiski u gace i ona :ajme
trpi trpi i eto je nit sekundu nakon sto ju pitamo zove me 'nika se popiskila. nema veze, nekad dogodi'
:ajme

cici drzim fige da brzo ozdravite :up
bolestine is is is!!
nika bila na ventolinu 3 dana zbog bronhitisa, al hB oporavila se skroz jako brzo.
kaze doktorica- odlican imunitet!
lijepo za cuti :nata
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 23 vel 2016, 13:37

bitno da je Nika ok šok :hug i stalno ti hoću reći kako mi je Sofija predivno ime :luv

ja ne znam što se kod moje cure događa. valjda neka životna kriza što bi rekli u waldorfskoj školi :mrgreen uslijed čega ne znam. bilo bi na prvi pogled očito reći da je zbog bebe, ali mislim da nije. ne znam. mazimo se i pričamo, igramo se s bebama doma, valjda će bit bolje. jučer ju je ata vodio na engleski jer sam ja bila na putu i doveo je doma nakon 15 minuta jer je dubila na glavi i nije slušala teacher. ja bi recimo ostala s njom jer bi je to prošlo i dalje bi ona radila, uostalom i drugi tamo imaju svojih minuta, ali mm je naravno popizdio :ajme
svima nam je neki čudan period, ja nemam energije još od te prehlade, bap sam sva neka jadna, puno su više gledali TV nego inače, baš zbog toga, ali i kad ja iniciram da nešto radimo njima se stvarno u pravilu jednostavno nije dalo. pa sam ih na kraju pustila, valjda je i njima trebalo gljivarit pred TV-om između vrtića i obaveza popodne...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 24 vel 2016, 14:53

di ste generacijo?

sunčeko kako se bratac nosi sa sekom?

kod nas danas sunceeee, mislili smo popodne prošetat s bracom na engleski, joj kako se veselim toplijim danima (sad kad opet najave snijeg :ajme ) da što više šetamo. jučer smo recimopješice išli na rođendan u igraonicu, poslije je doduše tatica došao po nas jer je vani ljevalo, ali tako nam te šetnje gode, ne mogu vam opisat :joy
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 24 vel 2016, 16:08

latice hvala... meni je baš elegantno ime :)

da, hB da je lijepo vrijeme! mi smo jučer dva puta bili vani, a mislim i da ćemo sada zgibati čim se probude...
jedva čekam da ih obje na ljeto pustim u park- jedna nek trči, druga nek puže za njom, a ja ću na klupicu :nokti
:mrgreen

probudila se gospodična elegantnog imena...sad će i starija valjda... odoh u stvarni svijet :nesvist
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 24 vel 2016, 18:12

Za sada nema tipičnih znakova ljubomore vec mislim da novonastalu situaciju L kanalizira na nacin da trenutno "sve jedino moze i zna mama" odnosno ne da mm-u, bakama da mu daju rucak, obuku ga i sl. Plus je jako mazan, svako malo dodje do mene. Seku zove nasa slatkica i svako malo dodje i do nje, pomazi je. Sve je ok kada poklope super ritam odnosno kada malecka spava dok ja njega uspavam i sl. Otežavajuća okolnost mi je kaj ga je obicno mm kupao prije spavanja, a sada to vise nece nego ponavlja da hoce mamu. Dotle mm hendla malenu. Generalno gledano mislim da je nas zajednički obiteljski pocetak super :luv i nadam se da ce nastaviti u ovom tonu... T je u skoku pa danas visi na cici. Mm je upravo izasao s L malo van. Ujutro nije htio s bakama van, imam osjecaj ko da je u strahu da opet negdje ne odem. Sad mu je mm rekao da ce "voziti" njegov auto pa ga je nagovorio. Evo upravo ga cujem kak trubi :)

U subotu njegov maleni bratic slavi rockas u kuci preko puta nas pa ce moja mama pricuvati T, a ja idem s L na rockas. Blizu smo ako bude frka no nece biti ;) Puno sam opustenija sad i nisam onak luda ko s L kad ga prakticki nisam ostavila 2 sekunde s nikim solo godinu dana (a kad ga je npr svekrva drzala sam ga prakticki uzimala odmah).. Luda mama lavica, tak smo se frendice koje su bile iste ko ja prozvale :lol
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la sunceko29 » 25 vel 2016, 11:21

sok I meni je ime pre, predivno, tako se zove i moje kumce :srca
Ova kisa vani je bas bljak, jedva cekam opet suncane dane i da L, T i ja krenemo u nase setnje!
L se danas probudio prije 6 i hb sam ga uspjela opet uspavati - odvalio do 8 :shock Malena je spavala dok je mm otisao na posao, L i ja doruckovali, skupa presvukli seku i sad on pogleda crtic pa se idemo igrati nas dvoje.
Svekrva mi kuha sto je super I zahvalna sam na tome no opet dolazi milijun puta dnevno sto mi ide na zivce. Rekla sam si da jos nekoliko dana cu pustiti, a onda cu joj pristojno objasniti da cu je zvati ako trebam pomoc, a da nas troje dok mm radi moramo SAMI izgraditi nas ritam i imati intimu..da cu je zvati ako i kada treba. Mama mi je bila do jucer, danas pocinje raditi :(
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 25 vel 2016, 11:53

sunči ma super vam ide, samo nastavite opušteno i dalje. najbitnije je da nemaš puno očekivanja koja te mogu isfrustrirat. jer to se sve stalno mijenja - taman se rutina uspostavi, ide nova promjena. sjećam se da smo mi jedno vrijeme navečer - mala na cicu i čitamo svi skupa priču, pa je bilo ona zaspe, pa mi čitamo priču, pa čitamo priču, a tek onda mala ide spavat, ma svakako u nekim fazama. sve se to mijenja, i to je zapravo jedino pravilo...
a Luka to fino odrađuje. njemu isto treba vremena, imat će bolje i lošije dane, to je normalno jer toje proces. i njemu nije lako. on to prihvaća da se nešto mijenja i uči se nosit s time, ali zapravo je to za njega velika promjena. kad se malo oslobodi i kad stekne sigurnost da je i dalje sve Ok, da je siguran u vašu ljubav (a to je individulano koliko kome treba) on će se opet malo opustit i oslobodit. rekli bi u waldorfskoj školi - sloboda se temelji na sigurnosti :p sva sam prepametna nakon jednodnevnog tečaja :lol
pričaj mu slobodno kak je to bilo kad je on bio mali, da zna da je i on to prošao ko seka.

a sveki lijepo objasni, budi nježna :mrgreen

moja cura je malo nadošla, evo već par dana bez ispada (puj puj puj), mazimo se, igramo se puno i baš uživamo. jučer smo se navečer igrale s nekim kartama za engleski, ona dijeli, pokazuje i komentira. i ja je nešto pitam, a ona meni: ja sam teacherica i ne mogu sad s tobom razgovarat! zapravo mogu razgovarat - lijepi naljepnice!! :hahaha
glvano da je ona teacher ili teta u vrtiću, dakle ona si uvijek glavnu ulogu izabere. pa nas proziva ko u vrtiću - ona će kaže "popisavat", odnosno popisivat. i onda nas nasmijava: tata? on kaže: tu, kaže ona - moraš dić ruku! jednu samo ruku! i sad reci tu!, onda prozove: beba? ja ništa, mislim svoje bebe proziva. a ona me pogleda strogo: beba u pupi? mama digni ruku, taaako, i sad reci beba tu! :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 25 vel 2016, 13:36

sunci fino vama ide. Bas mi je drago da je L lijepo prihvatio seku :dada

Mi danas isli do pedice da ga preslusa, nesta mi zadnjih tjedan dana jako glasno dise i dise skoro stalno na usta. Sve je u redu, nevidi zbog cega tako dise, ako nastavi da opet dodjemo. Bio je prvi put dobar i bez plakanja pa ga je nagradila cokoladom :lol Tako da je bio sav vazan
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la ŠokNaŠok » 25 vel 2016, 15:34

gaga super da nije ništa :zivili
latica još malo pa će bebi u pupi i zadaću dati :lol
sunceko ajde ti nemoj prestrogo prema svekrvi....daj ti njoj neki zadatak,a ne otkaz.. :mrgreen nek ti se ona još malo muva... rađe ti legni i odmori malo, tek si rodila, nemoj se zaboraviti oporaviti jer će uskoro svi nestati u svoje živote i tebi će dvoje kikača ostati na rukama... nemoj me krivo shvatiti, ti znaš najbolje, ali s razlogom bebe puno spavaju kad se rode-zato da se i mame stignu naspavati i oporaviti..

mi danas imali auto pa otišli do mojih. i opet je moja mala carica imala raspad kad je vidjela baku i didu... od kad je povezala da su to moji mama i tata, svaki put kad ih vidi počme vikati "moja mama" i alično, čak je danas moju mamu lupila da se makne kad ju je išla moja mama pozdraviti...
valjda brije da ću se ja vratiti svojoj mami.. pojma nemam... valjda joj nije jasan koncept , nemre si pojmiti da djet ikada želi otići od svoje mame, nemam pojma... pričamo u autu kam idemo, sve super ona nabraja kaj će tamo raditi... i onda kad dođe-eto ti ga šou :ajme
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 25 vel 2016, 22:57

sok nece moja svekrva nigdje :mrgreen , zivimo u istoj kuci no odvojenim ulazima. Istina, sve to stoji kaj kazes no na momente me pukne da trebam mir i da uzivam s L dok ona spava i da se skupa mazimo dok ona jede, a L se nasloni na mene i mazi seku. Mm je trebao ici nekaj obaviti navecer, a ja sam krenula sama s organizacijom kupanja L dok je T bila u kinderbetu. Super je to proslo, onda sam nahranila T i pomazila L istovremeno, L brzo zaspao i mm dosao doma i cudi se kak sam to uspjela sama. Treba mi vrijeme kada smo sami da pocnem takve kombinacije, a svekrvu cu zvati kada zagusti.
Kaj se tice pojmova da je njegova baka moja mama ni L ne kuzi i zna ga prehititi kada pocne isto ponavljati da sam ja njegova mama i odbija cinjenicu da i ja imam svoju mamu..
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 25 vel 2016, 23:54

ampak onda je to druga prica ak ti je tak blizu sveki :nata
super za uspavljivanje :up
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 26 vel 2016, 10:54

moja vila jutros prvi put od kad ide u vrtić, ostala petkom dolje sa svojima, umjesto gore s bracom :shock a dolje miriše kiflice, ja bi iskreno isto ostala :lol ali danas je petak, slatki dan, ponjeli samo samo jedan paket kinderica jer idu skupa gore, ali gospođica odlučila ostat sa svojima, joj baš sam bila ponosna, narasla je očito :le

šok tko zna šta je ona sebi u glavi zamislila? ali nadam se da će se brzo posložit šta god da je :hug jel još imate dadilju da dolazi?

moju malu to ne brine, ona kuži tko je čiji mam i tata i to. nju je prije brinulo to što joj je mm rekao da sam ja njegova žena :hahaha e to joj nije baš pravo sjelo, pa je govorila jedno vrijeme - ti si tatina žena, ali si moja mama :luv

e jučer je kod svekija opet gledala našu snimku s vjenčanja, to joj je top of the top :lol i naravno, ona će se isto vjencat, isto će imat bijelu haljinu i isto će ko mama plesat na stolu :lol i onda se popne na stolić u dnevnoj da mi odmah demonstrira, pa ruke i zrak i pleši :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 26 vel 2016, 13:21

oooo da nju isto brinu i te ostale relacije - muž, žena, sestra, brat... :znoj
a sad joj je sjelo da imam prijateljice s kojima idem na kavu. ponavlja da mama ima prijateljice kako i ona ima svoju prijateljicu tenu.
jadno djete valjda živi u strahu da ću otići.. ko bi ga znao. teško im se pomiriti da nismo jedno :)

latice, dolazi nam teta čuvalica ponedjeljkom i utorkom i fura ju direktno van. imaju turu, obiđu tri parka i dvije knjižnice. i dućan i pekaru :) budu po 3 skoro 4h vani :up
aaaalllliiiii sad polagano kreće vrijeme kad mi je lakše obaviti nešto s njom, nego sa mlađom. možda sad mlađoj nabavim dadilju :nata
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 26 vel 2016, 15:04

latice joj super ideja, L jos nije vidio nasu snimku vjencanja! Budem mu popodne stavila, bas me zanima reakcija :) Bravo za tvoju veliku curku!
sok hahaha, nek cuvalica malo preuzme i mladju :lol
Kad je mm rekao L da sam ja njegova zena, L poludio. Ja sam njegova mama i tocka :lol

Danas cijelo jutro ih hendlam sama. Svekrva dosla kad je T spavala, a ja se igrala s L. Njezno sam rekla da nas dvoje imamo vrijeme za sebe i da cemo je zvati ako cemo trebati pomoc. Obicno se znala oglusivati na takve moje izjave no danas super reagirala i otisla.

Sada spavaju oboje, ja pijem bijelu kavu i odmaram malo...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 29 vel 2016, 09:25

sunceko ma svima cu nam uzeti dadilje!!
moja ce cistiti kuhati i masirati... muzeva nek.... hmmmmm... mozda bi mi trenutno pasala zena da prica umjesto njega jer ja njega nista ne razumijem.
jucer smo se 'dogovorili' da je najbolje da vise nikada ne pricamo :ajme
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 29 vel 2016, 10:08

:lol šok nađi im dadilje svima i zapali van, ti ćeš sama sebe dadiljat kad malo odeš u život :luv

joj cure mi smo imali predivan predivan predivan vikend :srca
u subotu smo išli na gimnastiku svi troje, morali smo i braco i ja vježbat jer nije bilo trenerice, a ona se srami trenera :dada onda smo išli u knjižnicu, prošetali gradom i išli na ručak u McDonalds, ajme koja sreća. onda na igralište i na predstavu. neka mala lutkarska predstava u podrumu jednog većeg kafića, ma tako nešto dobro nisam odavno pogledala. zove se Marta, Marta, dakle seka je bila oduševljena, ali predstava je stvanro bila divna - o osjećajim ;)
i tak, onda opet malo igralište i doma. ja sam malo odspavala, a oni su se igrali satima da nisi znao za njih :ajme onda smo pravili muffine slane za goste i uživali s našim malim kumčetom predvečer.
a jučer smo išli na cijeli dan na izlet u Ilok s jednom prijateljima. predivno je bilo, djeca su se istrčala ko blesava oko dvorca i po brdima, uz Dunav, tamo smo i ručali, još smo poslije išli k njima na kolače, došli smo doma nakon večere u 19.30, a moja vila u autu pita: a kud sad idemo? kažem ja kući - a ja ne bi još išla kućiiiii :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 01 ožu 2016, 13:45

šok jučer sam te se sjetila - u intersparu sam kupila maloj majicu s doktoricom pliško, 35 kn, fora je ;)

di ste cure? sunčeko, kako klinci?

ja sam sva iskomirana jer sam bila jučer na masaži i zapravo sam super, samo da me ova upala mišića popusti :lol popodne smo išle na engleski i onda u shopping kupit tajice s elsom i anom za gimnastiku. ali nije bilo broja, nije se ona ništa uzrujala, kupile smo onda prave stay dry za vježbanje ;) baš me zanima kak će danas proći!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 01 ožu 2016, 20:01

sok suosjećam! Uz ove hormone ja bi mm-a cesto torpedirala na mjesec.
latice klinci su super! Krenuli polako sami u setnje nas troje :) , odmah mi je lakse jer :) sam vec bila poluluda zatvorena u stanu... L malo testira nase strpljenje na momente i manje slusa no zanemarivo je koliko pomaze, mazi seku. Znam da treba i njemu vremena da se privikne na novonastalu situaciju. Svekrva i dalje dolazi cesce nego bi ja htjela no pocela sam s današnjim danom joj davati do znanja da zelim i mogu sama, a da cu je zvati kada cu trebati pomoc.
I da, zavidim na super vikendu ;) ! Super mi je M, tak i moj L. Cijeli dan picili posvuda i on navecer da ne bi jos doma :lol
T se danas prvi puta kupala, odusevljena je :)
U subotu mali bratic slavi rockas pa ce moja mama doci pricuvati T, a mi idemo na proslavu koja je kuca do nase pa sam blizu ako ce trebati...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 02 ožu 2016, 10:16

nda sad mi i dadilje idu na živce!
jučer sam skoro svojoj otkaz dala jer je rekla da mi cure imaju velike ruke :ajme

latica, moram pogledati u interspar, thnx za info, pliško nikad dosta :up
sunčeko, sad kreće proljeće i šetnjice i parkovi... bit će vam divno :joy ja se jako veselim ovom proljeću - jedna trči, druga puže... kome treba aerobic
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la gaga0305 » 02 ožu 2016, 10:32

Cure ima jedna grupa na faceu, teta iz vana narucuje stvari, i ima puno svega ne temu frozena, pliskice i ostalih disney likova, a nije skupo. Budu i posteljine.
Ja prezaovoljna s njom, vec sam par puta narucila. Jel hoces sok da te ubacim?

Moj veliki djecak vec treci dan bez pelene, i imali smo samo 2 nezgode :joy Jedino mu jos nocnu drzim, neka prvo ovu savlada

sunceko bas te je lijepo citati :luv
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la sunceko29 » 02 ožu 2016, 15:02

sok :hahaha taman do ljeta ko manekenka uz takav tempo! Ja danas bas pricala s curkama u parku da imam 3 i pol mjeseca do plaze :lol Na vagu jos nisam stala no treba to sve zategnuti malo!
gaga bravo za skidanje pelena! :joy Taj projekt cu kroz kojih mjesec dana jer u ovom periodu prilagodbe na seku brijem da bi i on i ja poludili u tom pothvatu!

Mi jutro proveli u parku. Suncan i predivan dan, L uzivao s ekipom, a T spavala u kolicima. Cak sam i coffee to go popila :yess, divota!

Oboje zaspali, ja oprala kupaonicu. Sutra ujutro imamo profi fotkanje, bas se veselim!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 02 ožu 2016, 15:22

sunčeko baš te gušt čitat :luv samo uživajte, sad će sve više lijepog vremena, ja sam optimist!
i meni je najgore bilo to da dočekamo da smo po vani, samo da ne moram cijeli dan bit u kući, a koliko vidim i djeca su mi takva, samo da se landra!

gaga super za odvikavanje :yess

znam da su djeca različita i svatko ima svoj tempo, normalna stvar, a i nisu nam klinici baš jednako stari, ali mi smo tako davno skinuli pelene da se ja toga više ni ne sjećam. ona je to stvarno lijepo odradila i sad je to već dugo skroz njezina briga. sinoć recimo idemo spavat i legnemo i ugasimo svjetlo, ona mora piškit. ja kažem, idi - ja se više ne dižem. i ode ona po mraku, upali svjetlo u kupaoni, piški, obuće se i vrati se. ja je pitam jel pustila vodu, kaže - neću ti reć :lol a znam da nije, ali šta da joj radiš, nije ni ruke oprala, ali ja se stvarno više nisam mogla dić da to odradimo, a u toj kupaoni je pipa malo zeznuta pa joj ne dam da tamo pušta vodu jer je inače poplava.
zato me sad kad se sjetim da se opet bliže pelene malo hvata grč u želudcu :ajme imam dojam da ću s ovim trećim platit ceh za ovih dvoje koji su se s ravno 2 godine skinuli iz pelena :ajme

šok, pa malo aerobika nije nikom naškodilo :lol samo ti čuvaj tu dadilju, još će ona dobro doći, čak i ako misli da djeca imaju velike ruke :lol uopće ne kužim šta je time htjela reći?!

mi smo jučer bile na gimnastici i ja više ne idem :mrgreen opet je sjedila pola sata na klupi, ona malo odvježbala po gredi i na kraju sva ponosna stala u vrstu na crtu jer se na kraju dijelio bombon jer je jedna curica imala rođendan :ajme hoće ići, veseli se, presvuće se i sve i onda neće vežbat. rekla sam joj da bi ja radije poslije ručka da se malo odmorimo nego da trčimo tu i sjedimo na klupi sat vremena. što bi moj šef rekao- za koje babe dušu :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.