Sada je: 18 tra 2026, 13:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

ali časna riječ, ako ne bi u proljeće iznijela pola kuće vani što se proda po 5 kuna nek ide, što ne nosim na smeće- garaža i jedna mala soba su nam krcate drlogom, krcate
pa sam mu rekla da jako jako cijenim to što radi ali da nema pauze na čistoću.
nažalost

, a D naravno i ne baš, ali uživa.
.
. mi još nismo krstili Jakova, planiramo odmah poslije Uskrsa. imat će već 7 mj., stariju djecu smo puno mlađe krstili...
! kad idete?

nejvjerojatno! dakle,s nepoznatima je on totalno zakočen. radili su neki eksperiment s vulkanom i animatorica svakom daje u ruku komadić tablete magnezija da ubace, seka se gurala, pružala ruku - ja nema, ja nemam, a ovaj veliki stoji i vidim da nema i da želi i sram ga pružit ruku. poslije kod torte, rekao mi je ranije da bi on jeo torte, a kad je animator išao redom i pitao hoćeš torte, on maše glavom da neće
jer ga je sram reć da hoće. e muko moja, isti ja
još ima neke čuperke po kosi to sam mu mislila danas još jednom oprat kosu, sinoć smo kasno došli s tuluma pa mi se nije dalo navlačit s tim, e totalno sam za otpis

onda je u WC-u obukao one mekane hlačice bez gaća it ako vježbao, kad smo išli doma traperice je obukao preko njih. ali mislim, j ane znam šta da kažem. i uopće nisam skužila zašto nema gaća. jel mu malo pbjeglo dok je išao na WC, jer on onda skine gaće, nekud ih baci, obuće dalje hlače ili trenitku i ide dalje, ko da ništa nije bilo, ne bi se on sjetio nove gaće obuć.

onda smo išli u knjižnicu, prošetali gradom i išli na ručak u McDonalds, ajme koja sreća. onda na igralište i na predstavu. neka mala lutkarska predstava u podrumu jednog većeg kafića, ma tako nešto dobro nisam odavno pogledala. zove se Marta, Marta, dakle seka je bila oduševljena, ali predstava je stvanro bila divna - o osjećajim
onda smo pravili muffine slane za goste i uživali s našim malim kumčetom predvečer.
dobro pa se lijepo dočekao ko gimnastičar, nije se ni ogrebao nego onako ko kolutove radio do dolje. i evo ga ideo on opet gore, da se još jednom spusti

za poludit
. ne znam za te čepove u ušima
. kako si ti (trudnoća)?
. i naš njem je ok, ima 8 djece uključujući mojih dvoje. David je mlađi od ostatka grupe, ali neka ga s nama... čak je i on dosta riječi popamtio. evo baš idem smislit što ćemo sutra. prošli put smo prvi put igrali bingo - svatko je imao listić sa 6 sličica (riječi koje smo nedavno učili). najviše im je u uho ušlo ono što na svakom satu ponavljamo, a i za novo su zainteresirani, naravno, sve kroz igru.

. moji se bome isto znaju dobro pomlatit. jelena češće izaziva davida, pa onda on nju udari, ugrize ili slicno, a bome i ona njega zna jako gurnut, udarit... ma koma. moji su barem po snazi skoro pa podjednaki.
znam kako ti je, i to dobro. Kao da si moju dvojicu opisala. Nikako nemogu zajedno
A sa Bornom bez beda, cak ih mogu ostaviti i same, a s Tonijem nema sanse. Tako da sam svaki dan 

teti se svidjelo

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.