kitty kod mene sam ja skužila to za fetalnu dinamiku, jer je nije bilo uopće, dva dana, taman oko Uskrsa..mislim da sam napisala u nekom od prijašnjih postova...od pre aaktivne bebe do 2 dana totalnog mirovanja, znači ni trzaj..kad onda nisam umrla od straha onda neću nikad.
e da..nije li da se u zadnjem tromjesečju nerijetko javljaju simptomi s početka trudnoće..tipa mučnine, konstipacija, vrtoglavice i te gluposti? ono..možda ti je "samo" to..i javi se nakon pregleda obavezno!!!!!
vodila sam M jučer kod pedijatra, mi u ordinaciju a on jadan s gipsom do ramena. pitam ga ja, da šta je radia, kaže, vjerovali ili ne, ali pao sam. slomia lakat prije dva dana i doša radit. Pita on Miu da zašto mu je došla, kaže ona, bezveze, malo da vidim kako ste..čovik se zadavia od smija. ona je tako neobično dite, voli ić po doktorima, pit ljekove, vadi krv iz vene bez drame,kupila sam joj onaj Plivit C tabletice, popije jednu i onda traži još

jel smijem još koju. znala je tako izvadit neki sirup iz frižidera, joj mamice, nešto me grlo boli, mislim da mi treba sirup..jesus dijete
rekla mi je jutros, mamice, ne mogu izdržati više dok se izvadi moj braco.kad ideš opet kod onog doktora za bebu, hoćeš ga pitati da ti izvadi bracu.ja ne mogu čekati više

btw. kupila sam novi baby madrac u emmezeti jučer, 220kn

onaj od 16cm , takav isti i M ima..i odličan je