Sada je: 24 kol 2026, 16:26.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

.
Rockin body ti je lakši od Cize programa
Buhtlica je napisao/la:počela sam s ovim 30 day shred i odradila 5 dana. da danas pauziram? ili da odradim 10 dana pa onda pauza?
prvi mi je dan bio grozan, drugi me dan sve boljelo, ali poslije milina. vidjet ćemo kako će ići dalje. zasad sam zadovoljna.
OK, imam još tjedan i pol ovg što sam započela, valjda ću nešto naći za dalje. Proučavam Insanity. Možda i Hammer&Chisel za jednog dana, ali s tim imam jedan problem. Potrebna oprema je door anchor. To nije problem. Ali ja uopće nemam door
Ni jedna vrata u blizini TV-a. Najbliža su mi za izlaz u predsoblje za van iz kuće 

Potrebna oprema je door anchor. To nije problem. Ali ja uopće nemam doorNi jedna vrata u blizini TV-a. Najbliža su mi za izlaz u predsoblje za van iz kuće
.

( osim sklekova i nekih plank poza). Kod jm, sam skoro sve radila modificirane. Sutra me ceka yoga, ako mi nebude pasala upalit cu pylo, valjda svekar nece doci gore decke utisati da prestanu skakati

gaga0305 je napisao/la:morena ajd ti na svoja ulazna, a ja cu na svoja pa da vidimo koja ce imati vise publike

morena je napisao/la:gaga0305 je napisao/la:morena ajd ti na svoja ulazna, a ja cu na svoja pa da vidimo koja ce imati vise publike
Naravno, moramo se i prikladno obući, kratke hlačice i sportski grudnjak, bez toga se ne isplati

gaga0305 je napisao/la:meni danas 6 dan od 21 day fix i bas sam sva ponosna na sebe, skoro sve vjezbe radim bez modifikacija( osim sklekova i nekih plank poza). Kod jm, sam skoro sve radila modificirane. Sutra me ceka yoga, ako mi nebude pasala upalit cu pylo, valjda svekar nece doci gore decke utisati da prestanu skakati
![]()
. ja cu probat ovu jm 30 days shred odradit do kraja. level 1 izdrzavam, nesto s modifikacijama, nesto bez. vidjet cu kakav ce mi bit level 2. napokon sam uspjela skinut taj 21 day fix za poslije... kad vec spominjes taj plyo - imam video, ali njega nema u normalnom kalendaru vjezbanja, ili?
. pogledala sam malo i level 2 i 3, i moram priznati da se veselim tezim vjezbama
.nevenera je napisao/la:pylo ide u treći tjedan akd se rade dupi programi (ako to želiš, jedan ujutro, jedan navečer)
|------------------- WEEK 3 -------------------
| DAY 15: Total Body Fix & Pilates Fix
| DAY 16: Upper Fix & Cardio Fix
| DAY 17: Lower Fix & 10-Minute Fix for Abs
| DAY 18: Pilates Fix & Total Body Cardio Fix
| DAY 19: Cardio Fix & Upper Fix
| DAY 20: Dirty 30 & Pilates Fix
| DAY 21: Plyo Fix & Yoga Fix
Mala Bornica je napisao/la:odradila sam i drugi dan 30days shred, zadovoljna. pogledala sam malo i level 2 i 3, i moram priznati da se veselim tezim vjezbama
.
. u stvari sve osim trbusnjaka, ali nek i oni postepeno dodju na tezi nivo
.
nevenera je napisao/la:The Dumbbell Test
Booker suggests women generally start with a set of two 5- to 10-pound weights, and men start with a set of two 10- to 20-pound weights.
How to: Stand with a weight in each hand, near hips, palms forward. Shoulders and elbows should be pinned against the wall. Without moving upper arms, curl weights up until dumbbells are shoulder level, then lower to starting position. Aim for 14 to 22 reps with good form (shoulders flat against the wall, raising arms for a count of two and lowering them for a count of two).
“What we try to do is fatigue that muscle to the point where you feel the bicep really straining. Your form might start to give just a little or you cant quite get to the rep range,” Booker says.
If your muscles fail or you can’t maintain form before reaching 14 reps, pick a set of weights five pounds lighter. If you can easily do more than 22 reps, pick a set five pounds heavier. This determines your lighter set of weights. Add 10 pounds, and that’s how much you should be lifting when reaching for a heavier set of weights.
ovisi
palunkica je napisao/la:Neve daj link sellera za door anchor
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.