Sada je: 31 srp 2026, 16:40.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

, strpljenje nula bodova. Slova prepoznaje skoro sva, cita i pise krace rijeci, cuje glasove, igru kalodont obozava. Slogovanje mu ide malo losije.
. Pazimo na hranu, upisali smo ga i 2x tjedno na treninge plivanja (uz dzudo 2x tjedno).

tanjabb je napisao/la:Ima ga. 124cm i 35kg. Pazimo na hranu, upisali smo ga i 2x tjedno na treninge plivanja (uz dzudo 2x tjedno).

Sreca najveca je napisao/la:Njonji, samo obavijest o tome kome se morate javiti ili baš konkretne termine pregleda?

Sreca najveca je napisao/la:Njonji, samo obavijest o tome kome se morate javiti ili baš konkretne termine pregleda?

nevenera je napisao/la:tanjabb je napisao/la:Ima ga. 124cm i 35kg. Pazimo na hranu, upisali smo ga i 2x tjedno na treninge plivanja (uz dzudo 2x tjedno).
moj je visok, pa ga to "izvuče" ima oko 135 cm i 33 kg.
, 130 cca visoka. Al nije debela 

latica je napisao/la:ja sa 16 kg, jedva me pustili, jedva![]()
nego, našla sam jedan jako lijepi tekst o tome što bi predškolci otprilike trebali znati prije polaska u školu pa stavljam link:
http://www.metkovic.hr/download/Logoped_pripreme_za_skolu.pdf
mi čekamo treći mjesec da nas zovu na testiranja i sistematski. dobili smo potvrdu od županije da smo tražii premještaj u drugu školu. i to je to.

možda bi trebali dodat i zakopčavanje cifa na jaknama i vezanje tenisica, stavljanje potkošulje u hlače, zakopčavanje gumba na košulji, nastavi niz
vidim da se puno predškolaca pati s time, da ne kažem da neke roditleji još obuvaju u vrtiću 
bome ima svega. Kod nas uredno ima djece koja cekaju mame na vratima i zovu ih unutra da ih obuce
Moga jos uvijek pati samo uvlacenje potkosulje u hlace
Ostalo je vec davno uspjesno savladao. Jucer me potjerao kuci, rekao ja cu sam uci unutra
Postaje pravi veliki djecak

snowwhite je napisao/la:dan mogu preživjeti s potkošuljom van hlača ili otkopčanom jaknom ali loše obrisanom guzicom teško

. Al bilo mu je dobro, to je najvažnije
.
.
.
.za školu će nam navodno doći poštom doma (ako smo iz kvarta, za testiranje u kvartovsku školu)
pa sam ja pitala za Priorix i mogu li ga sama donijeti. Rekla je da mogu i naručila nas za termin cijepljenja ali me u međuvremenu zvala da su i oni dobili Priorix pa da ne moram kupovati. 

Sreca najveca je napisao/la:U grad mladih ide u svibnju. O spremanju i planiranju necu, samo cu reci da su nasa putna pakiranja kozmetike vec kupljena

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.