bok cure moje. tako sam se ulijenila..čitam vas na mobu, nikako se natjerat otvorit laptop pa da odgovorim kako spada

ja sutra ulazim u 31.tjedan..imam sve šta mi treba, još samo oprat robicu i pripremit torbu za rodilište
u četvrtak mi je pregled..ovih dana sam baš neka šugava..a i čudne kontrakcije imam, noćas sam imala čudne kontrakcije, ništa u pravilnim razmacima doduše, al bi se stomak stvrdnia poprilično, pred jutro sam imala i neke mini mini kao menstrulane bolove, tek toliko da osjetim, trajalo jedno 15-ak min, i prestalo, vipe nisam bila sigurna jel' probava il koji vrag

, al u četvrtak mi je pregled pa ću mu baš spomenit, možda me i prikopča na ctg. vidit ćemo. sad me već pomalo lovi panika od daljnjih pregleda, napredak bebe i te sheme, malo me frka poroda, al svega nakon toga nimalo. baš nimalo.
šta se spavanja tiče, neloše spavam, imam jedno buđenje za pišanje između 4 i 6 ujutro, spavam s jastukm između nogu i jedan manji iza leđa. i to uglavnom na desnom boku, kad legnem na lijevi počnem se gušit. noćas me neki luđački grom probudia, mislila sam da mi je u sobu opičia, izlia se pljusak i krupa..strava.
bebonja mi divlja sve više i više.sad su situacije ako hodam ili stojim, moram sjest, jer je nepodnošljivo, sad ozbiljno boli. bila sam na piću u subotu s prijateljima, gadili su se na moj stomak, i vrištali, samo su kvrge iskakale, i stomak ide s jedne na drugu stranu, baš se vidi, onako kroz majcu

užas.bit će još veći divljak od seke

(mamina dica

)
mlada mama šta se tiče tog svrbeža, ja sam s M imala kolestazu, a nisam znala, kad mi je krenilo, mislila sam da ću obolit na živce, nepodnošljiv svrbež cijelog tijela, do krvi sam se češala, prskala se termalnom vodom..doslovno sam plakala od muke..nisam pojma imala da bi to moglo bit išta, odem u dežurnu ambulantu, i tamo mi kravetina od doktorice prepiše Normabel da malo smirim živce, jer sam nervozna i zato mi se to događa..srećom to se sve dogodilo nekako pred pregled, i izdržim ja do pregleda nekako, spomenem mu to, i on me odma pošalje da vadim jetrene probe..bile su povišene..sve se smirilo jetreno/žučnom dijetom. bez ljekova..al' majke mi mislila sam da ću umrit.
kako vam trbuščići izgledaju? moj je nisko skroz, nema ga nigdi gori, sve mi je dole, imam osjećaj da će se odvojit od ostatka tijela