Sada je: 18 tra 2026, 13:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

ja jedem svoj komad, a ona opet: ja vidim da ti jedeš
onda smo šetali po Dravi, pa u grad, ma svuda nas je bilo. poslije ručka opet šetnja i pol, ne znam kak je mala mogla toliko hodat!

ja kažem, pa Mato ono drugo - što si dobio? kaže on: aha, e da stigla mi je torba, ruksak za školu. ja pitam di je, kaže nema pojma - tu je negdje i nastavi se igrat legićima
eto, moj zainteresirani školarac
danas u podne je obračun kod OK korala, to ga je recimo malo više zanimalo - šta će ga pitat i kako će to bit. ali ne baš toliko da recimo ponovi neko slovo ili tome slično
mi odemo dva put godišnje. i tak i onak uvijek samo kratimo vrhove na ravno. 

Nocas sam cije lu noc dezurala, nije imao temp, pa je pred jutro opet narasla, ali sad bar sirup djeluje 
to je recimo nešto kao četvorka. nije briljirao na testu spremnosti za školu, ali to je u redu, to je i dosta težak test! ja došla po njega u vrtić, donjela mu hrenovku u pecivu kako je naručio jer nije stigao ručati i odosmo mi -to traje dobrih sat i pol. ono što je super je da je on bez ikakvog straha ušao u učionicu, sjeo u prvu klupu
nikad to u životu niej napravio naravno!
eto, šta da vam kažem!
što ću ja sad s robom
. ali hot-dog he najbolji
.
. pjevat će 3 pjesme uz klavir. na ljetnim nastupima u gradu pjevaju uz matricu.
. jučer popodne sam išla na jedan sprovod, a kad sam se vratila, dočekala me sa 7-8 crteža životinja. kaže mm da je to na brzinu nacrtala. oni su je hvalili i divili se - e, onda je bila zadovoljna i crtala još i još. treba je zaposliti i motivirati
pa kad joj nije dosadno, ne gnjavi D. a nije ni on nevinašce
.

. samo nek brzo prođe. bravo za hrabrog dečka.Liv Tyler je napisao/la:Jaooo Latice!!! Seeekaa!!!![]()
Ana super. I meni tako. Krenula sam s 30days shred s JM. Sad sam na drugom levelu treci dan. Obavim vjezbu cim moji odu na posao, skolu i vrtic. B mi je dobar motivator, cim stanem za predah, odmah vice na mene:" jezbaj, jezbaj!!!"
!
.
nevenera je napisao/la:Kako seka?što ću ja sad s robom
![]()
i tako mi je Marta rekla da bi ona i bracu i seku, ali kaže - ne moraš ti rodit dvije bebe, ti rodi jednu bebu, a tata nek rodi drugu
kaže: vadit krv? šta ću i ja morat vadit krv?
nevjerojatno kako je to njima frka

Idemo za tjedan dana, baš se veselimo 

Sreca najveca je napisao/la:Nego, upravo sam kupila karte za DisneylandIdemo za tjedan dana, baš se veselimo
!

odmah je rekao da on neće ići gore. al dobro, stvarno se nisam oko toga usekirala, pa znam ga, bilo mi je žao da nije išao vidjet razred i potencijalnu učiteljicu i potencijalne prijatelje. kad smo išli doma mi je rekao: mama ja stvarno nisma htio ići tamo snjima kad sam se previše stidio
onda su klinci išli s učiteljicama u razrede i tamo nešto rezuckali i lijepili dok je ona pričala o školi i organizaciji rada. dobili smo termin za testiranje kod pedagoginje u travnju, psiholog samo po potrebi testira, a moramo i liječnika odradit.

haujesnou
prije sam staru lutku morala dojit bar 3x u danu. 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.