Sada je: 30 tra 2026, 02:17.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

dobro sam lupila lijevom stranom od pod, parilo mi se da nije ništa onako na prvu, a sad kad se "ohladilo" bome osjetim da sam poljubila pod
gaga0305 je napisao/la:Mene pilates dokrajcio, najvise supermen poze

gaga0305 je napisao/la:Mene pilates dokrajcio, najvise supermen poze
Ali definitivno mogu više nego prije početka vježbanja 

.
. ja se sad polako pribojavam levela 2 JM 30 days shred.
. sta cu pricati kad probam vidjet cemo... ali sporo odradjujem level 1, jos barem 5 treninga moram odraditi prije prelaska na level 2.Ana2010 je napisao/la:znači pilatesa se treba bojati. ja se sad polako pribojavam levela 2 JM 30 days shred.

šta je jučer bilo nemam pojma, jednostavno lopta iskliznula
uglavnom, osjetim da sam se malo natukla pa sam danas odradila neku light verziju treninga
) bolna točka, baš su mi mlitave ruke pa na tome moram malo poraditi...
al ono šta je super - probava mi je osjetno bolja

Mala Bornica je napisao/la:ana2010, jesi ga skicnula? ja jesam, i veselim se izazovu. sta cu pricati kad probam vidjet cemo... ali sporo odradjujem level 1, jos barem 5 treninga moram odraditi prije prelaska na level 2.
. mislim da ću još danas i sutra level 1 (ukupno 11 dana) pa idemo u nove pobjede
.

Mala Bornica je napisao/la:ana, ja te pratim sa malim zaostatkom. cekam dojmove

i ubacila još neke vježbe s onog linka šta mi je Bornica okačila

Buhtlica je napisao/la:odradila sam 2. dan 30 day shreda, 2. level. skoro sam umrla. u-mr-la!
1. level je pjesma prema ovome. ne znam kako ću treći level kad mi je i ovo užasno teško.
. došla sam napisati ovo isto
. sve sam radila s modifikacijama i povremeno sam zabušavala dok sam skužila vježbu
. dobro kaže neve, i treba bit teško, dok dođemo do 10. dana, bit će valjda lakše i valjda ću potpuno pravilno raditi barem modificirane verzije.
jer nisam ga odradila 100%.

nevenera je napisao/la:Naravno da ćeš se požaliti i to je zapravo super
Koma je kad odvježbaš a ono ništa
Malo se zapušeš i to je to. To je već problem

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.