Sada je: 02 kol 2026, 01:09.

Generacija 2013. - 10. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 10. dio

PostPostao/la ŠokNaŠok » 02 ožu 2016, 17:52

gaga super za pelenu :zivili
mi još imamo pelenu za spavanje i kad idemo negdje.. kupili smo one pampersice koje su ko gaćice - pull ups ili kak se već zovu - pa ovisno o situaciji ode na wc ili piški u pelenu. do prije par dana je tražila pelenu za kakanje pa je neki dan bilo vesellje kad je sama odradila kakanje u wc..vidjet ćemo oće taj trend se nastaviti... mi to u etapama skidamo :mrgreen
ne živciram se, do ljeta smo valjda skroz bez njezinih pelena.

i da, može, ubaci me u grupu. thnx! :up
ima ona već majica s pliško, a imala je i one tajice s tuticom ili kak se već zove...sve joj izvana naručujem,, al pogledat ću, ne škodi vidjeti kaj se nudi ;)

latice sofija je bila u hranilici i dadilja se nasmijala kao kak je smješna, kak grabi krušku. i kak su joj smješne te njezine velike rukice.
na što sam ja rekla - misliš ovi šlaufi?
a ona je rekla - ma ne šlaufe, nego ko i nika, ima velike dlanove.
:strah :strah
eto. luda mater.

sunceko ima on sada dovoljno posla s uhodavanjem u suživot sa sekom.. pelena može pričekati.
meni je samo bilo bitno da prvotni, najteži dio posla obavimo prije nego #2 počme puzati

pozdrav curke! :kiss
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Diana001 » 04 ožu 2016, 11:52

Jutro curke!
Mome sinku danas rođendan! U vrtiću je slavlje, napravila sam tortu od kartona i odnijela jutros i grickalice, kape, tanjuriće i sve te popratne stvarčice. Preslatki su, jutros svi oko njega skaču, on se veseli, danima svima govori da on sad ima 3 godine i kako će on svima kupiti poklon za svoj rođendan :lol Baš mi je odrastao, pravi je dječak postao, ne mogu vjerovati da su mu već 3 godine, kao da se jučer rodio..
Sutra je slavlje malo doma za bake i djedove, i ekipu našu a u nedjelju u igraonici. Koje je to oduševljenje bilo kad smo nosili pozivnice prijateljima, veseli se jako a super im je igraonica, velika, imaju i trampolin i poligone nekakve i tobogan tako da sam sigurna da će uživati.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 04 ožu 2016, 12:01

sretan rođendan našem dragom Karlu :rodj :rodj :rodj kako vrijeme leti, pa ja ne vjerujem :shock lijepo ste isplanirali proslave, svaka čast!!!

nama danas dolaze gosti za vikend, moramo još malo popodne spremit, pripremit krevete i to je to, spremni smo. jučer je sekaimala neki proljević popodne jednom i onda još malo poslije. ne kužim od čega jer je ovako hvala Bogu sve Ok, jedino malo manje jede, ali ništa drugo se ne događa. napravila sam joj onaj makrobiotički pripravak sinoć dvije ture, to je u slast pogutala :ajme nadam se da će to bit to. lijepo je spavala, ali zadnjih noći se vrti i sanja nešto pa viče: neću s umakom! ili: ja bi isto (ili tako nešto). bori se jadna i u snu :ajme

di nam je tinica?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 04 ožu 2016, 12:13

sretan rođendan karlo! :rodj :rodj
želim vam lijep provod! :zivili
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 04 ožu 2016, 13:58

diana sreeeetan rockas i ovdje nasem dragom K!!!! :rodj :rodj :joy Joj mogu misliti kako je uzbudjen!
latice drzim fige da je nekaj brzo prolazno!
sok a jesi me nasmijala :hahaha no znam da bi i ja poludila na takav komentar :lol
T je super, drzim je na rukama i igramo se vecinu jutra danas nas dvije skupa s L na podu. On njoj pokazuje sve svoje igracke :lol ...Fascinantno mi je kako ona vec sada reagira na glas od L. Cim ga čuje se okrece u njegovom smjeru. Čula sam da su obicno mladja djeca opcarana starijom braćom ili sestrama no nisam mislila da ce ovako mala vec tako :srca A on je tako pazljiv prema njoj :luv
Jucer smo imali nase fotkanje, mislim da ce stvarno fotke biti savrsene! Jedva ih cekam vidjeti!
Kod nas u brdima ujutro padao snijeg :shock L naravno odmah htio van no mokar je ful snijeg i puhalo je poprilicno pa smo ipak ostali doma na toplom.
Spavaju oboje, pospremila si stan malo i cekam da mi dodje sestricna na kavu i druzenje. Od iduceg tjedna otvaramo posjete gospodjici :le
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la cici » 04 ožu 2016, 18:03

Pozdrav svima ;)

Karlo sretan rođendan!!!!!! :rodj :rodj :joy :joy

Latice nadam se da nije ništa ozbiljno :hug možda je samo nešto pojela što joj je zasmetalo.

Gaga super za pelenice-brzo ćete vi to riješiti. :joy

Šok baš si me nasmijala, ali i ja bih tako reagirala sigurno :oops:

Sunčeko samo uživajte, vidjeti ćeš kasnije, ta ljubav među braćom/sestrama je nevjerojatna. Moj ni u wc više ne ide bez L :mrgreen (osim kada mu "ide na žice (živce) jer ne može gledati "kvina" (jurića))

Sutra smo planirali s prijateljima malo na proljetni sajam,pa negdje na ručak,ako nam kiša ne pokvari sve planove....
A nedjelju još nismo ništa i najradije bih "ljenčarila" kod kuće sa nekom dobrom knjigom,ali znam da je to nemoguće,pa moram nešto smisliti, samo da nas vrijeme posluži....

:kiss svima
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 04 ožu 2016, 18:55

Cici sutra je i sajam antikviteta, mi idemo ;) ako ne bude kise naravno!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 05 ožu 2016, 12:39

Karlo sretan rodjendan!!!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 05 ožu 2016, 12:39

Karlo sretan rodjendan!!!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la gaga0305 » 05 ožu 2016, 13:00

sretan rodjendan Karlo :rodj

Mi u karanteni, sva trojica smrkava i kasljucava, ali samo Borna ima jos i dodatnu temperaturu :ajme Super pocetak vikenda, najgore mi je sto je u ponedjeljak Toniju rockas a obecala sam mu tortu brod. Sad se samo nadam da ce se stanje smiriti da mu mogu ispeci tortu :moli
Borna mi je zakon, kad god mu spricam nosic i usisavam, place i dere se " ne popet" ( ne opet) :hahaha
Odvikavanje ide super, bas se vidi razlika naspram ljetos i sada. Samo smo 3 nezgode imali, ali njih skoro i ne racunam kad je bolestan, a ne zeli pelenu.
sok :lol s tobom bome nikada dosadno
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la gaga0305 » 05 ožu 2016, 20:38

Borna na kraju opet zavrsio na ventolinu, i plus sumamed :ajme :lebdi
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la cici » 06 ožu 2016, 09:28

gaga0305 je napisao/la:Borna na kraju opet zavrsio na ventolinu, i plus sumamed :ajme :lebdi

O mišić mali :hug Šaljemo puse ozdravilice :kiss
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 07 ožu 2016, 11:52

gaga, nadam se da je Borna bolje :hug mišić mali :luv

mi smo imali predivan vikend s gostima, u subotu smo tri sata hodali po gradu, išli na sajam antikviteta, pojeli langošice, seka jede i gleda mene kako držim veći komad,kaže: mama jel ti jedeš moje? nemoj mi ppjest! :lol ja jedem svoj komad, a ona opet: ja vidim da ti jedeš :ajme onda smo šetali po Dravi, pa u grad, ma svuda nas je bilo. poslije ručka opet šetnja i pol, ne znam kak je mala mogla toliko hodat!
jučer je vrijeme bilo bezveznije pa smo malo šetali prijepodne i onda popodne kad su gosti otišli su njih dvoje zapalili do bake pa sam ja malo odmorila i tako. ovaj tjedan nam jepun događanja, ne znam kako ćemo sve stići obavit, a u petak popodne idemo za zg!

diana, kako je prošlo slavlje?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 07 ožu 2016, 14:33

cici je napisao/la:
gaga0305 je napisao/la:Borna na kraju opet zavrsio na ventolinu, i plus sumamed :ajme :lebdi

O mišić mali :hug Šaljemo puse ozdravilice :kiss

Ajoj, i mi se pridružujemo pusama ozdravilicama!
latice super vikend iza vas ;)
I nas je bio super, ne tak jako ispunjen (jos :lol )... Puno nas cetvero setali, popili kavu, bili u parku. U subotu bili s L na rockasu. On se vecinu rockasa zalijepio za mene, sjeo mi u krilo i mazio se. Skuzila sam koliko mu znaci i fali to vrijeme kada smo nas dvoje sami i odlučila barem svakih nekoliko dana tako da nas dvoje odemo sami negdje (park, ducan...) :srca T bila super mojoj mami.

Nedjelju smo proveli i ujutro i popodne vani. Dosao moj brat pa je igrao nogomet s L. Koja je to ogromna ljubav izmedju njih dvojice :luv

Danas je T u skoku pa je cijeli dan na cici. Pristekana, sjedim tak s njom na podu i istovremeno se igram s L. Sada oboje spavaju pa sam pogledala jednu epizodu House of cards, obozavam tu seriju! Idem jos sljuknuti kavu dok je mir :lol

U srijedu idemo prijaviti gospođicu, a u petak na njen prvi pregled kod pedice.
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 07 ožu 2016, 15:18

:place :place nije
Doktorica strasno ljuta na dr sa hitne koji je bezvese prepisao antibiotik a nije mu dao inekciju nesto sa s :ajme Tako da mu je gore, danas je dobio bocu, misli da ce mu biti potrebna i sutra. Na svu srecu on je vesel i zaigran, nikad se nebi reklo da mu se pogorsalo :lebdi
Sad spava, a ja se tako jadno osjecam :ajme
Hvala sto mislite na nas :kiss
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Mariachi » 07 ožu 2016, 15:29

gaga, solumedrol.
to je za disanje.
antibiotik nije nužan za svaki bronhitis, samo ako krvna slika pokaže.

sorry što ovako upadam ko padobranac, čitam vas tu i tamo, al pisat ne stignem.

uživajte! :kiss
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la latica » 07 ožu 2016, 15:49

joj gaga baš mi ga je žao, ali to je doktor prepisao, ne moraš ti znat više od doktora :hug bit će to sad bolje, dobro pa se on Ok osjeća, to isto puno znači!!!

mariachi, daj nam češće uleti :luv

sunčeko, nemoj sve te njegove reakcije kad se ne želi odvojiti pripisati dolasku seke, oni su sad polako i u dobi kad se više razvija pojam o sebi, počinju više kužit i osjetit socijalizaciju - nisu više individue da tako kažem u grupi, nego postaju dio grupe, pa postaju svjesniji kognitivno nekih stvari i to malo nekad utječe na krize odvajanja, sramežljivost i sl., samo ga podrži da si tu koliko možeš, nastoj izbjeći one: "pa ti si veliki dečko, šta je sad?" i tome slično, što često čujem i ne obaziri se na komentare drugih, to je normalna faza, to ti kažem da ne misliš da je to sad samo zbog seke, to bi bilo tako vjerojatno i inače ;) ali plan da budete solo je super ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 07 ožu 2016, 16:30

gaga :hug
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 08 ožu 2016, 10:26

gaga :hug kak je micek?
latice znam da ima tu i puno 3-godišnjak ludila no to su sve klinci s kojima se uvijek normalno igra plus svaki dan u parku ih vidi. izbjegavam opcenito takve rečenice tipa "ti si velik" ;)
Curke moje, sreeeetan vam nas dan (iako bi svaki trebao biti takav :lol)!!! :buket :buket :kiss

T spava, L i ja gledamo crtic pa cemo vidjeti kaj ce biti s vremenom vani (nadam se da nece kisa) i jel idemo van ili cemo se igrati doma. Popodne ce nam doci moja sestricna!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Nataša » 08 ožu 2016, 11:47

Citam stalno al nikako sjest i pisat, stalan problem kod mene :P

Kao prvo cestitke sunceko na malenoj Teni, stvarno si ti to super odradila, nisam nimalo ni sumnjala da ce tako biti, bas mi je drago zbog vas :kiss :kiss

Također Sretan rockas Karlu :rodj sa malim zakasnjenjem... kako je prosla proslava? vec sam pocela o tome razmisljati i sama, pa.. blizi se...

gaga :hug proci ce to brzo, samo se cuvajte...

kod nas kao i po obicaju, stalno burno... taman sam se opustila alo, kad smo dobili jos zabrinjavajucih nalaza, na zadnjem uZW mozga ustanovili da se malenoj S tzv. corpus callosum (zuljevito tijelo) ne razvija kako bi trebalo, pa nas salju na MR da se bolje vidi stanje.. tako da smo mislili da cemo ovaj pon opet u klaicevu nas dvije, međutim hara rota virus pa je sve puno... to mi je bio strasan sok, međutim smirila sam se nekako, i vjerujem da ce i to na kraju biti sve ok, jer gledam ju i nevidim nista sto bi me moglo zabrinuti u smislu da nesto ne stima sa mozgom, i puno je napredovala u zadnjih dva tjedna, smije se dosta, vesela je, prica, pjeva, ono eee,, aaa i tak... :luv

L je i dalje super prema sekici, sad zapravo i vise obraca na nju paznju, stalno dolazi k njoj, pa joj prica, pa ju mazi, trazi me stalno da mu je stavim u ruke , ma smijesan je skroz, vec zna kako se treba namjestiti da nju moze drzat, pa sjedne na kauc, namjesti se i trazi seku, pa se maze... pa joj dođe u krvetic i lezi s njom, pa zajedno hvataju mobil.. nema nista ljepse nego gledati njih dvoje dok se maze :luv :luv

najbolji mi je kada ona nesto negoduje, a on njoj, ' seka, ne brini, tu sam ja, sve je ok, nemoj pakati' :lol

sunceko
ne brini za L, kako su cure vec rekle, to je faza.. a ovo za frazu 'veliki decko', ne mislim da nuzno to moze zvucati lose, mislim da vise ovisi o kontekstu u kojem se govori, mi recimo oduvijek izbjed+gavamo govoriti s njim na takav nacin da ga svrstavamo u bilo kakve 'ladice' tipa, dobar si, zlocest si, veliki si pa se nesmijes plakati, i slicno, ali zato on sam za sebe kaze, npr, ja ga zovem, dođi bebo moja da te izgrlim, a on meni, nisam ja beba, ja sam veliki decko, pa mi pokazuje jel vidis kako sam veliki :lol ili kad pojpapa pa mi kaze, vidi mama koliko sam narastao :p
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nataša » 08 ožu 2016, 12:12

Skoro sam zaboravila... Sreatan dan zena... nadam se da ce biti marem mrvicu ljepsi od svakog drugog dana... sreca je u sitnicama ;)
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 08 ožu 2016, 13:56

natasa biti ce sve ok, mora biti! Vidjela sam slikice, medeni su oboje :le Nadam se da cete u Klaicevoj brzo biti gotovi i vise se nikad ne vratiti tamo! :hug
Mislila sam kontekst "veliki si" na nacin da kada place, kada ima ispade i sl. L isto kada mu odgovara kaze sam da je "vejiki decko" :lol Isto kada pojede se ide "mjejiti" jer na stoku označavamo njegovu visinu (koja je zadnja bila 101cm, raste ko gljivica :srca)

Mi smo bili vani jer je zasjalo sunce, prosetali malo, L i ja igrali skrivača (smijesan je kada stavi rukice na lice i broji). Zna brojati na hrvatskom, engleskom i njemačkom :joy Bas su spužvice kad su tak maleni. Mislim da ce mu njemački program u vrticu biti super - nekoliko puta tjedno po sat, sat i pol.

Oboje spavaju, idem zavrsiti rucak. Svekrva mi nosi klopu, ja samo ponekada napravim prilog. Spas mi je to ovih prvih mjesec dana nakon poroda. Tak da ne ispadne da samo kukam oko nje :mrgreen
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 08 ožu 2016, 19:21

Uspjeli smo izbjeci bocu :yess
Dobio je samo pulmicort, i nastavak sa ventolinom i flexotidom.
Hvala vam sto mislite na nas :kiss
Sretan vam dan zena :buket
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la cici » 09 ožu 2016, 10:14

Pozdrav drage moje.

Sretan vam dan žena (sa malim zakašnjenjem).

Jučer mi je baš bio neki naporan dan i na poslu i kući. Klinci su bili nemogući-pogotovo D.
Ispadi bijesa su nam postali svakodnevica i onda se smiri kao da ništa nije bilo, a ja na rubu živaca :ajme

Sad već primjetim kad će "epizoda početi" pa mu usmjerim pažnju na nešto drugo i to nekad pali,ali nekad-dok ne izbaci sve svoje frustracije-ne pomaže ništa. :znoj

S L smo imali 2-3 epizodice i to je to.

Gaga kako ste danas?

nataša baš lijepo da si se javila. Vjerujem da će sve biti ok. Molimo se za vas :hug

Sunčeko drago mi je da uživate. Kad čitam tvoje opise vašeg igranja na podu sa malenom na cici imam deja vu :lol
A što se maženja tiče i D je u toj fazi. Svako malo dođe i kaže: "Ja bi se mazio ":lol i onda kaže:" O mama jako te vojim, znaš" :luv

Mariachi, šok, pčelice :kiss vama i dječici

Latice
kako si ti?

Ja opet tipkam na poslu :mrgreen i sad moram ići jer dužnost zove
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 09 ožu 2016, 10:25

cure, prvo da kažem da sam jučer bila na pregledu i kaže dr, simbolično se pogodilo da je na dan žena, da nam izgleda dolazi još jedna mala ženica :luv mislim, nije to još sigurno, ali tako za sad izgleda ;)

nataša,ja se tebi divim kak se ti sa svime nosiš, ja bi zapsihozila vjeorjatno, taman se opustiš, evo nešto novo. ali evo ja ću ti reći još jednu stvar - morak, posebno u toj dobi je jako jako plastičan i jako dobro uz pravu stimulaciju može prevladati neke preprekei prenamijenit funkciju područja i nadoknaditi neka "oštećenja". sad to može više nego ikad! corpus callosum je onaj dio s vlaknima između moždanih polutki koji ih povezuje, dakle to su moždani putovi i vlakna, a ultrazvuk je prilično nepouzdan, zato vas i šalju na MR. ja vjerujem i nadam se da će sve biti Ok, posebno kad kažeš da ona lijepo napreduje. imaš jednu jako dobru knjigu: Čarobno drveće uma, od Marian Diamond, ako hoćeš, ja ću ti je posudit i poslat jer imam ja svoju. Baš govori o tome koliko je mozak uz pravu stimulaciju u mogućnosti nadvladati teškoće :hug
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Nataša » 09 ožu 2016, 11:27

Hvala cure na potpori, stvarno ste drage.. a mislim da nemas puno izbora kada se nađes u takvoj situaciji nego da se nosis sa time najbolje sto mozes, mislim da bi svaki roditelj tako jer inace nista nebi funkcioniralo.. prvih mjesec-dva sam bila stalno zabrinuta, i uhvatila se svako malo da gledam svoje dijete i razmisljam sto sa njom nije u redu, pa sve izgleda kao neki proble, i onda stanes na loptu, i shvatis da nemozes tako zivjeti, da ju nemogu gledati na taj nacin, da ona to ne zasluzuje, i onda sam okrenula plocu, i fokusiram se na pozitivno, i od tada vise uzivamo.. na neki nacin i dalje ocekujemo 'najgore' a nadamo se najboljem..

latice dapace, moze, zvuci kao dobra knjiga.. :)
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 10 ožu 2016, 10:06

nataša poslala sam ti pp, pošalji mi adresu! dobro si ti to posložila u glavi, vjeruj u nju, ja sam sigurna da će te iznenaditi :luv

kod nas ništa novog, jučer smo bili na rođendanu u igraonici, prvi put da nije htjela ući unutra nego je išla s mamama na kavu. bitno da je prije toga pakirala poklon, crtala čestitku, obukla haljinicu i spremila se i onda ništa. ali dobro, bile smo na kavi i čavrljale s mamicama dok je braco rođendanirao, bila je tamo i disko kugla pa je ona čagala i eto ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 10 ožu 2016, 15:02

Danas u parku L neprepoznatljiv. Njegov maleni bratic obozava dinosaure i stalno urliče, dere se i oponaša ih. L to vec dugo smeta no nikad nije reagirao tako. Sjeo meni u krilo i hoce doma, hoce doma i boji ga se, nece biti u parku s njim. Dok on nije dosao normalno se igrao. Nije mrdnuo iz mog krila. Dosli doma u dvoriste i nastavio se normalno igrati. Jel to spada isto u sferu o kojoj si latice govorila?
Nezgodno je jer su svaki dan obojica u parku, a u ovom kvartu nemam bas puno izbora jer je jedan jedini park koji stvarno voli. Jel da se tješim da je to faza i imate ideje kako da sto lakse izguramo to da njemu bude ok? Izgrlila sam ga i rekla mu da se nema razloga bojati, da se on tako igra i ako mu smeta da se tada igra s drugom djecom no nije htio cuti. Glava zabijena u mojim prsima i govorio da hoce doma :(
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 11 ožu 2016, 10:41

ne znam sunči, teško je to ovako reći, vjerojatno je kombinacija svega, samo ga pusti, mazi ga i utješi i hrabri i to će proći. baš sam gore napisala kak moja rođendankuša prvi put nije htjela ući na rođendan u igraonicu?! a bio je brat i ja bi ušla i djeca iz vrtića koju pozna i to je bila curica od jedne tete iz vrtića tako da joj je i teta njezina najdraža bila tamo. i neće i neće. poslije mi u krevetu kaže: ja sam htjela ići na rođendan, a onda nisam. ići ću drugi put!
hoću reći, tko zna što njima sune u glavice. ako hoće igrajte se neko vrijeme u svom dvorištu, vjerojatno će ga proći kako je i došlo, samo se ti nemoj živcirat ;) pokaži mu samo da poštuješ njegove želje i osjećaje i doći će to na svoje! mislim, to kod neke djece bude na tjednoj bazi takve fore - stalno nove, a vama je to očito prvi put u skoro 3 godine :p mali ti je super i razmazio te :luv

moja šefika sinoć kad smo se pakirali obuka bijelu suknjicu od tila, kaže to joj je za vjenčanje :lol heklani šešir na glavu, i na rame luk i strijele i kaže ide ona. stane nama ispred TV-a i s dva čarobna štapića glumi predstavu - jednom davno bila jedna vila, onda dolazi vuk, pa hoće pojest djevojčicu pa ona tjera vuka, pa s eon opet vrati, pa ga djevojčica potjera - uglavnom usta ne zatvara, glumi, maše tim štapićima, dakle to je stvarno za krepat od smijeha :hahaha
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Nataša » 11 ožu 2016, 11:24

Jutro :kavica

MM i L vani na kisi cijelo jutro, neda se L u kucu, taj mali obozava biti vani, vec su poharali cijelu sumicu iza kuce, a sad je odvuko MM na igraliste :lol

S spava, a ja pijem kavicu, sama, uf kako to dugo vec nisam imala, malo mira i tisine samo za sebe :lol
- malena je izgleda jutarnja spavalica na mamu, a L ranoranioc na tatu :liza

Sunceko dobro ti latica rekla, ako je to prvi njegov ispad, balgo tebi, i nemoj se brinuti, vjerojatno je to tebi bas zato izgledalo kao veci problem nego zbilja jest, i bitno je da si tu za njega u savkoj situaciji i da mu pruzis podrsku bez obzira o cemu se radilo, bas kao sto si i napravila, i bit ce sve ok..

kod nas su takvi ispadi poceli prije nekih pola godine, HB nista pretjerano i ne precesto.. ono tipa, dođemo na igranje, ili sretnemo nekoga, pa se ispocetka srami, ili ga uhvati neka minuta pa ne pozdravi papa, i onda kad odu, brizne u plac jer im nije rekao bok...

Idem iskoristit jos koju minutu mira i u tus.. :joy
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.