Bella ja ne znam šta bi rekla. Pa ona je više nego spremna, mislim nema mi nikakvog smisla odgađat njoj školi?! Ma to će se sve sredit, sigurna sam. najgore je to što je ova svoj stav rekla pred njom
tanja, super za tvog dečka

dakle sve ide svojim tokom!
tek sad kad pratim malo tu temu priprema za školu, predškole i testiranja za školu vidio koliko tu ima razlika u pristupu, organizaciji i koječemu, nejverojatno
inače, pozdrave vam šaljem sa sunčanog Cipra. Ružan otok da glava boli, arhitektura nešto pregrozno. Valjda ću u subotu nešto lijepo vidjet, tad sam slobodna. Mislim, lijepa je priroda, ali tako je sve preizgrađeno i apartmanizirano, nema ništa nekih lijepih starina, bezveze. Ali sunce je, more je ispred hotela, kud ćeš više. Ja sam jedva jučer došla, jer je seka opet tu noć malo imala temperature, satralo me to od brige, znam da nisam normalna, njoj nije ništa, malo šmrcne još danas koji put, ali ja sam bila van sebe pred put
onda sam tek u avionu skužila da je preko puta mora, na 200 km Sirija i Libanon, malo me to šokiralo, ja sam mislila da je Cipar više prema Grčkoj i tako.
M uživa u praznicima kod bake. dajem mu neke tabletice ribljeg ulja već neko vrijeme, ne znam je li do toga ili čega, ali počeo je jest konkretne količine hrane, sve ga gledam i ne vjerujem
puse vam šaljem. i nakon ovog definitivo ne idem skoro na put. nije to za trudnicu, paničnu majku dvoje male djece, hormoni će me satrat

sinoć sam se doslovno onesvijestila navečer od umora, ne od puta, nego od brige koju sam si sama natovarila bez razloga. razum bye bye, barem dok ne rodim i onda još ne prestanem dojit i tako, otprilike dok mi djeca ne budu punoljetna. možda