gaga0305 je napisao/la:nije mu nista vadila, rekla ako ne bude bolje onda ceSad spava a temp 39,5
pa ako sumnja na upalu pluća treba to sredit, nije za gubiti vrijeme

Sada je: 18 tra 2026, 12:52.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
gaga0305 je napisao/la:nije mu nista vadila, rekla ako ne bude bolje onda ceSad spava a temp 39,5

.
. Brz oporavak, drzite se.
.
. Ne sjecam se sto sam jos htjela napisati.
. 
baš ga uhvatilo, mišića malog. a kako je ovako, jel tužan zbog propuštenog u predškoli?
ali sve mu je bilo preuzbudljivo, posebno kad je ušao u jednu sobu a tamo par aktova baroknih na zidovima, kaže on: gole ženske na zidovima, vide se gole cice
mi smo se toliko smijali, ma cijeli dan je bio pun provala i on i seka, baš smo uživali. danas ih vodim malo kod moje tete jer ih ona uvijek ovdje čuva kod mojih pa idemo malo k njoj doma na ručak 
Moja je jučer rekla da ona nema muškog najboljeg prijatelja, samo prijateljicu. I tako sve neke žensko-muške podjele je spominjala. Neki girl power je ulovio.

bas mi je godilo nesto takvo procitati. Hvala ti 

čemu sve to, nije mi jasno
kad se sjetim kako je plakao kad je krenuo 

.
.
čovječe, koji su to likovi! danas smo se poslije doručka i otvaranja poklona išli prošetat, predivan dan, sunčan i topao, mi se sredili i idemo do lunaparka i sekica mi tresne na nos ispred mene i sva se izgrebe
imala je ruke u džepovima i kako je nešto zapela, tres na koljena i onda na lice jer se nije uspjela na dlanove dočekat. nije strašno, samo je malo izgruvana, ali mene presjeklo, blago rečeno

.gif)

nije mi falio
ja sam se smijala i tako mi je to bilo zgodno kako je on pitao na engleskom jel može ona danas gore k njemu malo u grupu - da ona ne skuži šta je pitao ako ja kažem da ne može
jer onda on jedini nije na M! od ostalih tu je Lara, njegov favorit i moj Julia (rodit će se u srpnju), a sekin novi favorit je Peppa
U igri je i Marija ili čak Mara, ali to je opt na M
tko zna što će na kraju bit...
.
.

još je ladno rekao doktorici da nije on za te stvari, da to njegova žena vodi brigu o tome
kad to obavimo idemo na pregled i cijepljenje, to će isto bit zanimljivo 

) zadužena ja.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.