Sada je: 26 srp 2026, 21:23.

jj stent,trudnoća i porod

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

jj stent,trudnoća i porod

PostPostao/la ladybug1 » 21 ožu 2016, 11:40

U 25 tj trudnoce pocinju neopisivi bolovi bubrega koji traju 4 dana i od toga 3 posjeta hitnoj.tamo me nakljukaju sa svime sta smiju dati,kazu kamenac,kazu strpite se-proci ce :shock sreca moja sto sam na zadnji posjet hitnoj naletjela na predivnog dr koji zna sta radi i kojem se da raditi...ugl.doslo je do upale bubrega,krvi u urinu i gnoja...ugradjen mi je stent i kateter na 2 dana da se to ocisti kako treba.stent sam u međuvremenu mjenjala uz muku naravno jer sa kalcificiralo i jedva je izaslo van uz uzasnu bol.idem ponovo za 2 tj i prestravljena sam.ako se to opet dogodi i ne uspije izvaditi sljedi bolnica..anestezija i ostale piz...uzasno me boli kad se malena premjesta i namjesta..tesko mi je sjediti,hodati a i lezanje je umjetnost
Sva sam jadna....i taaako umorna.nocu ne spavam jer ne spava ni mala podstanarka a nisam od spavanja danju.ako mi i dodje da malo ubijem oko šestogodisnja zvrndalica se pobrine da se to ne dogodi :mrgreen

Dali netko ima iskustva sa tim? Dali ste imale stent na porodu? Poslje poroda? Jeste li pazile na prehranu? Ja sam dosta toga izbacila...trudim se jesti sve sta bebi treba i do sad je bilo sve uredu ali neke stvari izbjegavam. Ako je itko prosao to voljela bih cuti vasa iskustva i savjete :)
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: jj stent,trudnoća i porod

PostPostao/la ladybug1 » 21 ožu 2016, 20:19

Nitko ? :shock Bas vam zavidim :lol
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la danijela81 » 21 ožu 2016, 20:22

Uf, citam i ne mogu ne dati barem malo podrske :hug
Ali nemam pojma o tome i nisam nikad cula da je netko imao takve probleme
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la ladybug1 » 22 ožu 2016, 09:09

danijela81 je napisao/la:Uf, citam i ne mogu ne dati barem malo podrske :hug
Ali nemam pojma o tome i nisam nikad cula da je netko imao takve probleme

:kiss
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Stefanova_mama » 22 ožu 2016, 09:51

I ja dajem podrsku :hug
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Stefanova_mama
Roza Luksemburg

PostPostao/la latica » 22 ožu 2016, 11:15

moja prijateljica je imala sličan problem, možda malo slabije izražen, ali isto je bolilo i imala je stent koji je mijenjala nekoliko puta. ona je porod išla carskim - to su joj sugerirali jer je beba bila velika i prvi je porod bio na carski, ali i zbog tih problema, znam da je imala spinalnu, ne punu anesteziju. poslije poroda je isto imala stent neko vrijeme. kad je beba imala nekih 2 mjeseca išla je na operaciju da izvade kamen.
nisam ti baš pomogla, nadam se da će se sve to smiriti da te ne boli stalno baš tako i da lakše izdržiš do kraja :hug mogu mislit kako to čovjeka izludi kad je bol stalno tu, nema pravog predaha i odmora, drži se :hug :hug
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ladybug1 » 25 ožu 2016, 18:38

Hvala cure :kiss
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.