Sada je: 24 lip 2026, 14:17.

pregled Rebro

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

pregled Rebro

PostPostao/la Buba » 20 ožu 2016, 18:56

Ovo je malo offtopic, prebacite na neki drugi podforum ako sam fulala skroz.... :zivili

Imam pitanje tehničke naravi :liza
Zanima me je li netko bio u skorije vrijeme na pregledu na Rebru kod kardiologa? MI idemo sljedeći tjedan, pa isti dan bi trebali ići i kod ortodonta, gdje se moramo pojaviti najkasnije do 13.30 h. Tako da me ustvari zanima čeka li se dugo na pregled i primaju li u točno vrijeme kad si naručen ili kako tko dođe?
I, najvažnije od svega, mogu li me kao trudnicu sa trbuhom do zuba primiti prije reda, tj. moje dijete? :nata (u Ri me uzmu skoro pa odmah kad me vide sa trbuhom i još kad malo zakukam :mrgreen - ali zaista mi je koma sjediti previše....)
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: pregled Rebro

PostPostao/la Potica » 21 ožu 2016, 09:46

Teško ti je to reći jer je razlika od doktora do doktora :dunno možda najbolje da nazoveš baš ambulantu u koju ideš i provjeriš kako primaju, svakako reci da dolazite iz Rijeke i da vam je to bitno zbog organizacije.
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la Cathy » 21 ožu 2016, 22:29

Koliko sam ja skužila u raznim ambulantama na dječjem odjelu obično zovu prema redoslijedu predaje papira.
Ali ništa ti ne škodi reći da ste iz Rijeke i da imate još jedan pregled na koji trebate stići.
Od pulta ti se ne bu vidio trbuh pa bolje i to napomenuti.:)
2000
2002
2007
2016
Cathy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Buba » 21 ožu 2016, 23:04

Čak sam i pokušala zvati danas ali nisam uspjela dobiti suvisao odgovor. Vidjet ću kad dođemo, možda mi se smiluju.... stvarno se grozim pomisli sjediti tamo u čekaoni 4,5 sati....
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.