mene više brine kak ću sve organizirat poslije poroda, kak že moja velika cura to sve odradit s bebom i ka ću ja opet noćima dojit i općenito to dojenje odradit... to me sve nekako više brine nego sam porod.Sada je: 18 tra 2026, 16:50.
Moderator/ica: Diami
mene više brine kak ću sve organizirat poslije poroda, kak že moja velika cura to sve odradit s bebom i ka ću ja opet noćima dojit i općenito to dojenje odradit... to me sve nekako više brine nego sam porod.

a CD-e sam naravno izgubila, nevjerojatno i sad si moram nešto snimit, a nikako da uhvatim vremena sredit to.

išla sam na poštu i nešto obavit i prošetala 10-ak minuta po gradu, a vani krcato ljudima, šetaju mame s kolicima, kavice se piju, jaoooo, da mi je sad malo uživat po vani. a ništa, natrag na arbeit, doći će i moje vrijeme

moji su oboje u trbuhu ludovali, a nastavili i vani, jaaako su oboje kativni. sve mi se čini da i treće ide njihovim stopama...

a treći put idem isto jer mi je lakše tamo s klincima da mi ih mama pripazi jer je na godišnjem, puno se sigurnije ja osobno tamo osjećam iako nije prava bolnica, a i sad čujem da je u našoj bolnici prilično opsadno stanje nakon onog slučaja u Vinkovcima pa se žene javljaju za porod kod nas.

sreća pa nismo daleko stigli i uspijeli se vratiti u meštra koji nam je prijatelj pa nas ubacio preko reda i neće nas oderati.. 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.