Sada je: 18 tra 2026, 16:51.
Moderator/ica: Diami
ali onda je opet krenula, jednostavno ona lupa i lupa, šta će to bit kad se rodi ja ne znam...

opet sam naručena 29.04 da se sad malo češće prati obzirom na prijašnje trudnoće

moram se malo na topic o platnenina prebacit na ovom forumu, tamo ti je najbolje pitat, jer cure same kažu kakva im je koja pelena 
moji su imali platnene pelene, one nisu baš kao široko povijanje, ali su svakako šire od jednokratnih i meni je to bilo dovoljno. gaćice za platnene ti neće ništa pomoći jer su one mekane i samo pelena bude šira da drži nogice malo šire.
ali onda se sjetim kako je i ovo sve brzo proletilo i kako ih sad već neko vrijeme mogu ostavit svojima ako moram na put ili svekijima na spavanje petkom, imat ću više vremena za bebicu ako budu tako htjeli malo odlepršat ponekad, a i to dobro dođe ...

nekako se odmah lijepše osjećam. Nas dvije smo danas punih 6mj, ušli smo u zadnje tromjesečje
samo da sve ostane dobro do kraja. Vikend smo lijepo proveli, naročito jučer kad smo maksimalno iskoristili vrijeme za uživanje , šetnju i kavicu uz more.

a i nalazi krvi samo su mi leukociti povišeni u krvi, ali negdje sam čitala da je to normalno u trudnoći. Kako ste mi vi danas?

nalaz je stigao polsije mailom, sve je Ok, ali ja nisam gladovala jučer, nisam to shvatila da treba, još sam i večerala. zato je prva vrijednost mrvu viša ali ispod granice, a kasnije su više ispod granice referentnog intervala. i isto mi je najgore to čekanje bilo. zato sam se poslije počastila kavom i doručkom, obavila tržnicu i natrag u ured. srećom, meni je sve na udaljenostikoju mogu prehodat tako da sam uhvatil i malo zraka do posla 

Jučer me zvala mm-ova sestra da mi je spakirala dva ogromna paketa robice od njezine cure, kaže sve što je imala malo lijepše i kvalitetnije je spakirala i poslat će nam, to će mi super doći jer znam da je od nje(ne bi baš od svakoga ni uzela) a ona baš kupuje dosta kvalitetnu robu djeci. Svekrva me nije vidjela 10-ak dana i kaže mi danas da mi se trbuh baš podigao i stvarno ja gledam u ogledalo baš je narastao i dosta visoko stoji

joj srce moje malo, kad čujem kako joj srčeko udara onako snažno, sva se raspekmezim
drugi put obavezno klince vodim. nikako da ih povedem kad idem jer mi je znatno lakše ujutro se dogovorit pa prošetat s posla i onda je i manja gužva, popodne uvijek bude malo veća gužva, aoni uviek imaju svoje obaveze i tako...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.