Uglavnom, posustala sam negdje u 7. minuti
kratki predah, malo po modifikacijama, pa dalje Jedino nema utega, kad odradim prvi tjedan vidjet ću da li mi fale pa možda krenem po nekom Hybrid rasporedu.
Sada je: 25 kol 2026, 01:24.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Uglavnom, posustala sam negdje u 7. minuti
kratki predah, malo po modifikacijama, pa dalje

Liv Tyler je napisao/la:Vidim da vas ima jos koji ste presli na 21 day fix. Ajmo dojmove na sunce.
Mene jedino muci di napraviti rest day. JM sam imala 2 dana, tj. bas vikendima, a sad nema odmora. Razmisljala sam jedan dan od vikenda. Tako bi dobila 3 dana duze vjezbanja.
Tko je od vas vec vjezbao po programima di ste sami uglavljivali rest days? Kako ste to rjesavali? Jel vam se sto remetilo?
I jel konkretno tko to radio na ovom programu?

mene to isto čeka ovaj tjedan. hammer plyo. 
gaga0305 je napisao/la:Ja odradila prvi dan iz 21 fix extreme. Ubila me sa plyo-m
Nedam se, sutra idem laganini, cini mi se da je najgore iza mene
Tako da, ima još veselja poslije Plya, meni je i Cardio extreme bio "zabavan". A ni Dirty 30 nije za bacit'
Al ne ljuti se
Nisam znala da te svaki mišić može boljeti čak i ako ne digneš ni jedan jedini uteg

.
. danas me malo bolucka, dobro je. kaze mi sincic jutros da me boli jer nisam radila isto kao tete
i da trebam sve kao one.
!
.

) od 3 kg. Mislim da ću si uskoro (kad se opet prebacim na nešto s utezima) uzeti one utege na koje sam dodaješ težinu. Kupili smo takve šogoru za rođendan, baš mi se dopadaju. Ovakve slične, uz komplet tih pločastih utega pa ih samo dodaješ kad trebaš teže: https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/ ... x10kg.aspx

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.