nevjerojatno, dakle on je školski primjer nosioca bez ikakvih simptoma

a dobro, sad ćete se vi isto zaštitit ako on to riješi, a bitno da njemu nije ovako ništa, a u međuvremenu će uživat s bakom i klopat ribice
joj te svekrve, pa to nije normalno!!
što se moje trudnoće tiče, ja ne znam kud je to proletilo, a sve mi se čini da će i drugi dio isto tako. gledam sad neke planove i vidim da za dva mjeseca mogu počet prat robicu
inače, vidimo se krajem svibnja u Zadru, drage moje zadranke, jučer sam dobila potvrdu da je izlaganje prihvaćeno, tako da - idemo na moreeee
kod nas je ovaj tjedan vrijeme ko izmišljeno. poslije vrtića samo produže u dvorište, kopaju, traže kornija, a jučer smo i kosili travu. danas planiram da i ručamo vani jer imamo ručka, a ja ne moram ostat duže pa taman fino da guštamo

izvukli su jučer svu skalameriju iz garaže, romobil, dva like-a-bikea, tricikl, bicikl i guralicu, zaključila sam da je krajnje vrijeme da se ta garaža raskrči i da se riješimo viška drloga jer ako oni nastave vadit, jao si ga nama
gaga, ja sam svojima ove zime znala dati Nodial, to su neke ampule vitaminske - pije ih dva tjedna koliko ih i ima u jednom pakiranju i onda pauza mjesec dana minimalno. to je kao neka intenzivnija kura za imunitet, pa se ne mora svaki dan uzimati. ja bih rekla da su nam dobro služile

nadam se dečko već uživa u predškoli!
M je u vrtiću završio sve radne liste, presretan je jer sad može neometano crtat

gledam jučer kad sam unosila podatke kako je na onom testiranju prepoznao 9 slova

a sinoć je recimo, dakle nekih 3-4 tjedna nakon toga, sam uzeo knjigu i redom slovka, zna ih sve, ne zna povezat u riječ, ali proslovka cijelu stranicu knjige bez greške!